Evet, Xioami Amazfit Cor 2 emekliye çıktı. Çok para vermeden işe yarar bir ürün arıyorum. Tek isteğim bataryası uzun süre gitsin, ekran da çok piksel piksel olmasın başka bir derdim yok.
Bu tarz markalar ve ürünler iyi bile olsa bir zaman sonra sıkıntı çıkarabiliyor, yorumları da pek iç açıcı değil, siz bilirsiniz, benim önerim bütçeyi arttırıp hiç yoksa mi band 5 alın derim.
Bu tarz markalar ve ürünler iyi bile olsa bir zaman sonra sıkıntı çıkarabiliyor, yorumları da pek iç açıcı değil, siz bilirsiniz, benim önerim bütçeyi arttırıp hiç yoksa Mi Band 5 alın derim.
Samsung Galaxy Fit 2 SM-R220NZRATUR Akıllı Bileklik Kırmızı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung Galaxy Fit 2 SM-R220NZRATUR Akıllı Bileklik Kırmızı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Haylou Solar LS05 Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou Solar LS05 Akıllı Saat özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Haylou Solar LS05 Akıllı Saat fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Haylou Solar LS05 Akıllı Saat özelliklerini incele, 1.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ona da baktım hocam ikisi de aynı fiyat aralığında zaten fakat Haylou çok daha bilindik ve daha çok satılan piyasada olan bir ürün olduğundan daha mantıklı geldi.