Reeder RX 6500M laptopta GPU-X ve DxDiag'da GPU gözükmüyor

asirby

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rx 6500m
İşlemci
R7 7735hs
Merhaba arkadaşlar ben Reeder marka G19 Pro s oyuncu laptopuna sahibim. Bileşenler: Ryzen 7 7735HS, RX 6500M, 16 GB. Bilgisayardan o ekran kartının performansını alamıyorum. CS2'de en düşük ayarlarda Max 120FPS'i gördüm. Normalde GPU-Z'de veya DxDiag sayfasında ekran kartına dair bilgi görmem lazım fakat göremiyorum. Kısacası ekran kartı devreye girmiyor girmiş görünüyor ama girmiyor. LinkedIn'de satış mağazasının yaptığı oyun testleri var GTA'da Cyberpunk'ta Ultra ayarlarda 100 120 FPS arasında dolaşıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

Bildiğim kadarıyla GTA(en azından online için kesinlikle)ve Cyberpunk'ta 120FPS,o özelliklerle zor zaten. Bende 4050+i5 13500H var ben o kadar anca alıyorum,RX6500M ile GTA 5 ultrada 120fps şaşırtıcı geldi,3050 değil mi o kartın dengi?
Her neyse,oyun içindeyken alt+tab atıp görev yöneticisini açıp şöyle bir ekran görüntüsü atar mısın bana,ekran kartın kaç derecede ve yüzde kaç çalışıyor bakalım.

Bu arada, GTA 5, Cyberpunk gibi oyunlar ekran kartı ağırlıklıyken, CS2, Valorant gibi oyunlar işlemci ağırlıklıdır. Yani CS2'de aldığın FPS'in suçunu R7 7735HS'e atman daha mantıklı olur.

Ayrıca,sanırsam laptopun 2K ekrana sahip,en azından benim baktığım modelde öyle yazıyordu,2K çözünürlükte mi oynuyorsun oyunu? Bir de, CS2 optimizasyonu kötü bir oyundur,başka oyunlarla da FPS'ini dener misin?

GPU'n Nvidia olmadığı için diğer sorunun hakkında bir bilgim yok.

Son düzenleme:
Oyun için değerleri görebilmek için MSI Afterburner kurun. Daha rahat ss alıp atabilirsiniz. Ayrıca, ekran kartı driverlarınız güncel mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…