Soldier_Boy Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 550 10 Temmuz 2023 #1 Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2023
Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #2 60FPS tam vermez, alınmaz.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #3 Soldier_Boy dedi: Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek. Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınmaz. Reedera para vermek parayı çöpe atmak ile eş değer.
Soldier_Boy dedi: Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek. Genişletmek için tıkla... Tabii ki alınmaz. Reedera para vermek parayı çöpe atmak ile eş değer.
Mehmet Akif12 Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 686 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2023 #4 Soldier_Boy dedi: Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek. Genişletmek için tıkla... Hocam Türk yapımı herhangi bir telefon onermkyorum gerek yazılımları gerek kaliteleri oldukça dandik bütçe söylerseniz telefon onerebilirim.
Soldier_Boy dedi: Merhaba PUBG Mobile'de 60FPS verdiğini gördüm sizce alınır mı? Tek yaptığım şey PUBG Mobile oynayıp video izlemek. Genişletmek için tıkla... Hocam Türk yapımı herhangi bir telefon onermkyorum gerek yazılımları gerek kaliteleri oldukça dandik bütçe söylerseniz telefon onerebilirim.