AhmetAktp Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar bene Reeder S19 Max Pro var andriod 11 sürümünde ne zaman güncelleme alacak onu merak ediyorum bilen var mı?
Arkadaşlar bene Reeder S19 Max Pro var andriod 11 sürümünde ne zaman güncelleme alacak onu merak ediyorum bilen var mı?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.212 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 20 Temmuz 2024 #2 Üstünden bayağı zaman geçti. Alsa bile daha kötü olur o cihaz.
Tavuk Tantuni Seven Centipat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Android 13 4GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Herşeye bakabilirim :D 12 Ekim 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Üstünden bayağı zaman geçti. Alsa bile daha kötü olur o cihaz. Genişletmek için tıkla... AhmetAktp dedi: Arkadaşlar bene Reeder S19 Max Pro var andriod 11 sürümünde ne zaman güncelleme alacak onu merak ediyorum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten 13 değil mi? Şu an ondan yazıyorum
Heribert Yavuz dedi: Üstünden bayağı zaman geçti. Alsa bile daha kötü olur o cihaz. Genişletmek için tıkla... AhmetAktp dedi: Arkadaşlar bene Reeder S19 Max Pro var andriod 11 sürümünde ne zaman güncelleme alacak onu merak ediyorum bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten 13 değil mi? Şu an ondan yazıyorum