Z zutkuuuu Femtopat Katılım 23 Ağustos 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #11 uzmancavus77 dedi: Çıkarır diye düşünüyorum kurmayın bence Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kurma sebebim çok kasmasıydı.
uzmancavus77 dedi: Çıkarır diye düşünüyorum kurmayın bence Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kurma sebebim çok kasmasıydı.
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.787 Makaleler 1 Çözümler 12 30 Kasım 2024 #12 zutkuuuu dedi: Teşekkürler hocam. Hocam bunu gördüm ancak farklı model aynı şeyleri yapsam olur değil mi? Birde hocam geliştirici seçeneklerinde oem yok bende. Genişletmek için tıkla... Adımlar aynı. Gerekli yerlerde kendi cihazının dosyalarını kullan sorun çıkarmaz .
zutkuuuu dedi: Teşekkürler hocam. Hocam bunu gördüm ancak farklı model aynı şeyleri yapsam olur değil mi? Birde hocam geliştirici seçeneklerinde oem yok bende. Genişletmek için tıkla... Adımlar aynı. Gerekli yerlerde kendi cihazının dosyalarını kullan sorun çıkarmaz .
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #13 Kurdunuz mu?