Reeder S19 Max Pro S güncelleme

Cesurbedel

Centipat
Daha fazla  
Telefonum son zamanlarda Play Store'den herhangi bir şey yüklediğimde ve açmaya çalıştiğimda telefon kapanıp açılıyor bunun yazılımsal sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ama yeni sürüm bulamıyorum.

Max Reeder :D hiçbir geliştirici telefona destek vermediği için ne Custom ROM ile halledebilirsiniz ne de farklı bir 3. parti ile. Sıfırlamak dışında yapacağınız hiçbir şey yok.

Max Reeder :D hiçbir geliştirici telefona destek vermediği için ne Custom ROM ile halledebilirsiniz ne de farklı bir 3. parti ile. Sıfırlamak dışında yapacağınız hiçbir şey yok.

Ya aniden oldu bir baktım yeni oyun yüklemişdim açmak istedim açılmadı aksine telefon kapandı.

Hocam Reeder uzak durulması gereken bir cihaz yeni aldıysanız iade edin o kadarını söyleyeyim.

Off ya bu nasıl bir telefon ya başıma bela oldu benim.
Size demiştim ya marka sıkıntı. Sadece telefon da değil mesele. Yerli telefon markalarına bulamayın. Onlar aslında marka değil bile. Çoğu telefonu da dışarı yaptırıp sözde kendi ürünleriymiş gibi getiriyorlar ve satıyorlar burada. Hepsi çok sıkıntılı. Aynı konu Casper ve Trident(bu da Reeder gibi yeni sallama bir marka) gibi markalar için de geçerli. General Mobile de kötü ama diğerleri kadar rezalet değil.

Size demiştim ya marka sıkıntı. Sadece telefon da değil mesele. Yerli telefon markalarına bulamayın. Onlar aslında marka değil bile. Çoğu telefonu da dışarı yaptırıp sözde kendi ürünleriymiş gibi getiriyorlar ve satıyorlar burada. Hepsi çok sıkıntılı. Aynı konu Casper ve Trident(bu da Reeder gibi yeni sallama bir marka) gibi markalar için de geçerli. General Mobile de kötü ama diğerleri kadar rezalet değil.

Şimdi hiç mi şans yok.

Benim aklıma başta yazılım değiştirmek gelmişti ama üstteki bir arkadaşın dediği konu da var. O hiç bilinmeyen ve tecih de edilmeyen bir marka olduğu için ona Custom da bulunmaz. Pek mümkün durmuyor yani bunu düzeltmek.

Telefonu aldığıma 2ay oldu 1defa güncelleme geldi başkada gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı