Custom ROM Reeder S19 Max Pro (unisoc T610) için One UI 5-6 GSI ROM önerisi

Paradoxic

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, evde boş boş duran Reeder bir telefon var. Bu cihaza OneUI tarzı bir GSI ROM kurmak mümkün müdür? BL kilidi açık. Sadece uyumlu bir GSI bulmam lazım. Mystic GSI'ı buldum fakat uyumlu çalışacak mı emin değilim. Teşekkürler. İşlemcisi Unisoc T610, tam modeli ise Reeder S19 Max Pro. crDroid vb. ROMlar çok düzgün çalışmıyor. AOSP tabanlı oluyor sanırım bunlar.

@Yazılımcımühendis hocam sizi bazı One UI konularında gördüm. Belki yardım edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, evde boş boş duran Reeder bir telefon var. Bu cihaza OneUI tarzı bir GSI ROM kurmak mümkün müdür? BL kilidi açık. Sadece uyumlu bir GSI bulmam lazım. Mystic GSI'ı buldum fakat uyumlu çalışacak mı emin değilim. Teşekkürler. İşlemcisi Unisoc T610, tam modeli ise Reeder S19 Max Pro. crDroid vb. ROMlar çok düzgün çalışmıyor. AOSP tabanlı oluyor sanırım bunlar.
Unisoc ile çalışacağına sanmıyorum. Altyapılar uygun değil. Fakat denemekten zarar gelmez.

Unisoc ile çalışacağına sanmıyorum. Altyapılar uygun değil. Fakat denemekten zarar gelmez.
Teşekkürler. Deneyeceğim. Umarım çalışır. Bu arada altyapıların uygun olduğu bir GSI var mı? AOSP düzgün çalışmıyor.

@Heribert Yavuz

OEM-GSI konusunda kimse garanti vermez. Denemeniz lazım.
Zaten kesin çalışacak demiyorum, daha iyi çalışacak diyorum. Bir de 2-3 AOSP denedim hepsinde aynı sorun oldu. Daha fazla AOSP denemeli miyim? Yani her AOSP'in uyumluluğu farklı mıdır?

Zaten kesin çalışacak demiyorum, daha iyi çalışacak diyorum. Bir de 2-3 AOSP denedim hepsinde aynı sorun oldu. Daha fazla AOSP denemeli miyim? Yani her AOSP'in uyumluluğu farklı mıdır?
@Heribert Yavuz

Son düzenleme:
Merhaba, evde boş boş duran Reeder bir telefon var. Bu cihaza One UI tarzı bir GSI ROM kurmak mümkün müdür? Bl kilidi açık. Sadece uyumlu bir GSI bulmam lazım. Mystic GSI'ı buldum fakat uyumlu çalışacak mı emin değilim. Teşekkürler. İşlemcisi unisoc T610, tam modeli ise Reeder S19 Max Pro. crDroid vb. ROM'lar çok düzgün çalışmıyor. AOSP tabanlı oluyor sanırım bunlar.

@Yazılımcımühendis hocam sizi bazı One UI konularında gördüm. Belki yardım edebilirsiniz.

Bl kilidini nasıl açtın acaba söyleyebilir misin ben S19 Max Pro cihaza root atmak istiyorum sunucu olarak kullanacağım da.

Bl kilidini nasıl açtın acaba söyleyebilir misin ben S19 Max Pro cihaza root atmak istiyorum sunucu olarak kullanacağım da.
Geliştirici seçenekleri > USB hata ayıklamayı ve OEM Kilidini Aç

Telefonu bilgisayara bağlayarak 'adb reboot bootloader' komutunu at

bunu chrome tarayıcısında aç ve USB den telefona bağlanmasına izin ver

ilk önce connect sonra unlock a bas

Telefonda yazı çıkarsa ses azaltma tuşuna bas (telefon sıfırlanacak)
yaklaşık 30dk - 1saat arası formatlanacak

Successfully gibi birşey çıkınca güç tuşuna basılı tutup yeniden başlat (kendisi otomatik olarak başlamıyor)

Son düzenleme:
Geliştirici seçenekleri > USB hata ayıklamayı ve OEM kilidini aç.

Telefonu bilgisayara bağlayarak 'ADB reboot bootloader' komutunu at.

Bunu Chrome tarayıcısında aç ve USB'den telefona bağlanmasına izin ver.

İlk önce connect sonra unlock a bas.

Telefonda yazı çıkarsa ses azaltma tuşuna bas (telefon sıfırlanacak)
Yaklaşık 30dk - 1saat arası formatlanacak.

Successfully gibi bir şey çıkınca güç tuşuna basılı tutup yeniden başlat (kendisi otomatik olarak başlamıyor)

Sağ ol deneyeceğim iyi bayramlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı