uludared34 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #11 Efrect dedi: Hocam zorla olsa da yaptım ama telefon aramaları almıyordu telefoncu bile düzeltemedi sıkıntılı telefon. Genişletmek için tıkla... IMEI gitmiş muhtemelen Ustam sana verdiğim Stock romu FactoryDownload dan yükle Cihazı aç ve kur normal gibi ama GÜNCELLEME! Hata ayıklamayı aç ayarlardan bu komutu gir: adb shell am start -n com.android.imeisettings/.ImeiSettings Ekranda imei değiştirme uygulaması çıkacak, imeiları yazıp uygulayacaksın cihazı yeniden başlatıcaksın başarılı olursa sinyal alabileceksin =) sorun olursa yazabilirsin müsaitim
Efrect dedi: Hocam zorla olsa da yaptım ama telefon aramaları almıyordu telefoncu bile düzeltemedi sıkıntılı telefon. Genişletmek için tıkla... IMEI gitmiş muhtemelen Ustam sana verdiğim Stock romu FactoryDownload dan yükle Cihazı aç ve kur normal gibi ama GÜNCELLEME! Hata ayıklamayı aç ayarlardan bu komutu gir: adb shell am start -n com.android.imeisettings/.ImeiSettings Ekranda imei değiştirme uygulaması çıkacak, imeiları yazıp uygulayacaksın cihazı yeniden başlatıcaksın başarılı olursa sinyal alabileceksin =) sorun olursa yazabilirsin müsaitim
Efrect Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 8 9 Haziran 2025 #12 uludared34 dedi: IMEI gitmiş muhtemelen. Ustam sana verdiğim stock ROM'u factorydownloaddan yükle. Cihazı aç ve kur normal gibi ama güncelleme! Hata ayıklamayı aç ayarlardan. Bu komutu gir: ADB Shell am start -n com.android.imeisettings/.ImeiSettings Ekranda IMEI değiştirme uygulaması çıkacak, IMEI'ları yazıp uygulayacaksın. Cihazı yeniden başlatacaksın. Başarılı olursa sinyal alabileceksin =) Sorun olursa yazabilirsin müsaitim. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açalı 2 kere telefon değiştim keşke erken yazsaydınız yine de sağ olun.
uludared34 dedi: IMEI gitmiş muhtemelen. Ustam sana verdiğim stock ROM'u factorydownloaddan yükle. Cihazı aç ve kur normal gibi ama güncelleme! Hata ayıklamayı aç ayarlardan. Bu komutu gir: ADB Shell am start -n com.android.imeisettings/.ImeiSettings Ekranda IMEI değiştirme uygulaması çıkacak, IMEI'ları yazıp uygulayacaksın. Cihazı yeniden başlatacaksın. Başarılı olursa sinyal alabileceksin =) Sorun olursa yazabilirsin müsaitim. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu açalı 2 kere telefon değiştim keşke erken yazsaydınız yine de sağ olun.