Shadownight Decipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 1.272 Çözümler 1 12 Ekim 2024 #21 Batman_001 dedi: Dogru hocam orada da şikayetler var ama genel olarak bir modelinde teşekkür ederim bilgi için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada bütçeniz nedir öneri yapalım illa o telefona kafayı takmak zorunda değilsiniz hocam.
Batman_001 dedi: Dogru hocam orada da şikayetler var ama genel olarak bir modelinde teşekkür ederim bilgi için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim bu arada bütçeniz nedir öneri yapalım illa o telefona kafayı takmak zorunda değilsiniz hocam.
Batman_001 Picopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 46 12 Ekim 2024 #22 clarkberk dedi: Almayın. Genişletmek için tıkla... Sizin bir biginiz var mı hocam veya bir pişmanlıgınız. Shadownight dedi: Rica ederim bu arada bütçeniz nedir öneri yapalım illa o telefona kafayı takmak zorunda değilsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yok ben sıkıntıları yaşadım sonra cihaz degiştim Samsung cihaza geçtim.
clarkberk dedi: Almayın. Genişletmek için tıkla... Sizin bir biginiz var mı hocam veya bir pişmanlıgınız. Shadownight dedi: Rica ederim bu arada bütçeniz nedir öneri yapalım illa o telefona kafayı takmak zorunda değilsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Yok ben sıkıntıları yaşadım sonra cihaz degiştim Samsung cihaza geçtim.
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 12 Ekim 2024 #23 Tek bir şey söyleyecem naçizhane düşüncem,UZAK DUR.