1'den fazla hesapta Reels atıyorum ve izlenmiyor. Belki hesapla alakalidir diye başka hesaptan deniyoruz gene izlenmiyor. Bakın örnek en son attığım Reels ve 0 izlendi.
1'den fazla hesapta Reels atıyorum ve izlenmiyor. Belki hesapla alakalidir diye başka hesaptan deniyoruz gene izlenmiyor. Bakın örnek en son attığım Reels ve 0 izlendi.
Instagram bayadır yeni açılan bir hesabı direktmen gizli hesap olarak açıyor, başlangıçta seçenek sunuluyor tabi ama kullanıcı dikkat etmiyor. Belki bundan olmuştur.
Doğru Reels videolarında doğru hashtag kullanmak önemlidir. Eğer videolarınızda hashtag kullanmıyorsanız, izlenme oranınızı etkileyebilir. Ayrıca, yeni açılan bir hesapta hemen izlenme kazanmak Instagram algoritmasıyla TikTok platformu arasında farklılık gösterir. Instagram, TikTok gibi kolayca izlenme kazanmanıza olanak tanımaz. Hesabınızın öne çıkması için günlük en az 2 video veya hikaye paylaşımı yapmak faydalı olabilir.