Referans proje üretmekte zorlanmak

İsmailerg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun bir süredir Adobe Premiere Pro kullanıyorum. Artık freelance iş bulmak istiyorum ancak yaşımın ufak olması (14 < X < 15) ve üniversite mezunu vb. olmamam sebebiyle direkt iş bulacağımı düşünmüyorum. İnsanlara farkımı göstermek ve referans video oluşturmam gerek ancak zorlanıyorum. Daha önce profesyonel olmasa da sağdan soldan tanıdıklara yaptığım videolar var. Ancak daha önce hiç profesyonel iş almadım ve videom yok. Elimdeki videoları atarsam küfredip kapatırlar telefonu. :D Profesyonel video nasıl olur, nasıl referans proje üretilir tıkandım kaldım. Hani halihazırda bulunan efektlerim geçişlerim vb. var yaptığım zaman güzel oluyor da bunları profesyonel bir şekilde CV'ye vb. eklemek lazım. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Hayırlı akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 tane konu başlığı seç, onlar üzerine 3'er tane video hazırla, YouTube'a bir kanal aç, ilgileneceğini düşündüğün insanlara da konu başlığı videosu + YouTube bağlantını yolla.

Premiere Pro + After Effects kullanman daha iyi olur. Yaşından bahsetme, ilk birkaç işte para kaybedip tecrübe kazanabilirsin, sonra işler düzelir.

İlgileneceğim inşallah teşekkürler

3 tane konu başlığı seç, onlar üzerine 3'er tane video hazırla, YouTube'a bir kanal aç, ilgileneceğini düşündüğün insanlara da konu başlığı videosu + YouTube bağlantını yolla.

Premiere Pro + After Effects kullanman daha iyi olur. Yaşından bahsetme, ilk birkaç işte para kaybedip tecrübe kazanabilirsin, sonra işler düzelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı