Referee Simulator ne zaman çıkacak ve kaç TL olacak?

Gamer_06

Centipat
Daha fazla  
Simülasyon oyunlarını çok seviyorum ve futbol ilgimde var ve bu oyunun tanıtımı çıkınca çok sevindim. Ama fiyatını ve ne zaman çıkacağını bilmiyorum bana bilgi verir misiniz?

Ne zaman çıkıcağını bilmemde fiyatını kimse bilmiyor hocam garip konu.

Simülasyon oyunlarını çok seviyorum ve futbol ilgimde var ve bu oyunun tanıtımı çıkınca çok sevindim. Ama fiyatını ve ne zaman çıkacağını bilmiyorum bana bilgi verir misiniz?

Bence çok sevinmeyin. Lisans anlaşması yapmazlarsa bir keyfi çıkmaz bence.

Bence çok sevinmeyin. Lisans anlaşması yapmazlarsa bir keyfi çıkmaz bence.

Hocam ben sadece 1 tane oyun oynuyorum Valorant onda da 2500 saatim var ama bayağı oynadığım için yordu daha önce bayağı oyun oyndaım ama hiçbirini beğenmedim hikayeli oyun tarzıda hepsini bitirdim ve benim de hakemliliğe bir ilgim var bu oyunda 2021'de duyurulmuştu o zamandan beri bekliyorum benim için lisans önemli değil ayrıca yapmazlar diye düşünüyorum ama yaparlarsada iyi olur yine de ben güzel olacağını düşünüyorum sizi bilemem.

O zaman seversiniz umarım hocam. Beklentilerinizi karşılayabilecek bir oyun olur umarım. Ama lisans olacağını düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…