Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.746 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 https://store.steampowered.com/agecheck/app/2067260/ Oyun çıkar çıkmaz güzel güzel bir indirimde. Türkçe dublaj var.
https://store.steampowered.com/agecheck/app/2067260/ Oyun çıkar çıkmaz güzel güzel bir indirimde. Türkçe dublaj var.
H hasna711 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 Arkserhat dedi: https://store.steampowered.com/agecheck/app/2067260/ Oyun çıkar çıkmaz güzel güzel bir indirimde. Türkçe dublaj var. Genişletmek için tıkla... Açıkçası oyun gayet güzel gözüküyor tek sıkıntı tek oyunculu olması evet hikaye oyunu fakat tek kişi olması can sıkıyor.
Arkserhat dedi: https://store.steampowered.com/agecheck/app/2067260/ Oyun çıkar çıkmaz güzel güzel bir indirimde. Türkçe dublaj var. Genişletmek için tıkla... Açıkçası oyun gayet güzel gözüküyor tek sıkıntı tek oyunculu olması evet hikaye oyunu fakat tek kişi olması can sıkıyor.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.746 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 hasna711 dedi: Açıkçası oyun gayet güzel gözüküyor tek sıkıntı tek oyunculu olması evet hikaye oyunu fakat tek kişi olması can sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik felan efsane bunu yapan bir YouTuber korku videoları çeken.
hasna711 dedi: Açıkçası oyun gayet güzel gözüküyor tek sıkıntı tek oyunculu olması evet hikaye oyunu fakat tek kişi olması can sıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam grafik felan efsane bunu yapan bir YouTuber korku videoları çeken.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 14 Nisan 2023 #4 1-2 aydır bekliyordum bakalım fiyatı bir tık yüksek olmuş gibi.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.746 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #5 Hollywoo dedi: 1-2 aydır bekliyordum bakalım fiyatı bir tık yüksek olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Valla hocam indirimsiz hali 90 şuan bence gayet iyi indirimli.
Hollywoo dedi: 1-2 aydır bekliyordum bakalım fiyatı bir tık yüksek olmuş gibi. Genişletmek için tıkla... Valla hocam indirimsiz hali 90 şuan bence gayet iyi indirimli.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 14 Nisan 2023 #6 Arkserhat dedi: Valla hocam indirimsiz hali 90 şuan bence gayet iyi indirimli. Genişletmek için tıkla... Doğru yani adamlar TR gibi oyun piyasası yerlerde olan bir yerde oyun geliştirmişler fiyatı çok da yüksek değil ama biraz daha düşük olabilirdi.
Arkserhat dedi: Valla hocam indirimsiz hali 90 şuan bence gayet iyi indirimli. Genişletmek için tıkla... Doğru yani adamlar TR gibi oyun piyasası yerlerde olan bir yerde oyun geliştirmişler fiyatı çok da yüksek değil ama biraz daha düşük olabilirdi.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.746 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #7 Hollywoo dedi: Doğru yani adamlar TR gibi oyun piyasası yerlerde olan bir yerde oyun geliştirmişler fiyatı çok da yüksek değil ama biraz daha düşük olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Orası doğru hocam fazla ama grafik bilmeden bişey diyemeyiz vakit bulursam denicem hocam
Hollywoo dedi: Doğru yani adamlar TR gibi oyun piyasası yerlerde olan bir yerde oyun geliştirmişler fiyatı çok da yüksek değil ama biraz daha düşük olabilirdi. Genişletmek için tıkla... Orası doğru hocam fazla ama grafik bilmeden bişey diyemeyiz vakit bulursam denicem hocam
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #8 İstek listesine ekledim sırf Türkçe dublaj var diye alacağım.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.746 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #9 SwishTTT dedi: İstek listesine ekledim sırf Türkçe dublaj var diye alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirim bitmeden al hocam
SwishTTT dedi: İstek listesine ekledim sırf Türkçe dublaj var diye alacağım. Genişletmek için tıkla... İndirim bitmeden al hocam
Ravenholm Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 1.379 Çözümler 3 15 Nisan 2023 #10 Korku oyun türü çok sevdiğim bir tür, bu oyunu ilk defa gördüm. Türkçe olması ve tek kişilik olması beni çekti istek listeme ekledim. Haber için teşekkürler.
Korku oyun türü çok sevdiğim bir tür, bu oyunu ilk defa gördüm. Türkçe olması ve tek kişilik olması beni çekti istek listeme ekledim. Haber için teşekkürler.