Çözüldü Refurbished HDD ile normal HDD farkı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aydın AZE

Centipat
Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Salam, ben hard disk almak istiyorum ama refurbished hard diskler kiymetine gore daha ucuzdu. Alsam ne problem olabilir ve böyle hard disklerde ne ediyorlar ki can ve performansi 100% olur?

Salam, ben hard disk almak istiyorum ama refurbished hard diskler kiymetine gore daha ucuzdu. Alsam ne problem olabilir ve böyle hard disklerde ne ediyorlar ki can ve performansi 100% olur?

Diğeri yenilenmiş yani başka bir cihazdan sökülmüş HDD diğeri sıfır HDD.

Hard disklerde yenilenmis (refurbished) onermiyorum. Cok kolay bozulabilir ve verileriniz kaybolabilir.
Alsam problem yasayabilir miyim?
Evet yasayabilirsiniz.

Çözüm

Bu diskler çoğunlukla iade ve teşhir amaçlı kullanılan ürünler oluyor. Testleri çok iyi yapılmış ve taşımacılığı iyi yapılmış ise fazla problem çıkarmaz.

Diskin sağlık ve çalışma durumu göz önüne alınarak alınabilir veya alınamaz. Keyfi iade ve mekanik olmayan kart bazlı arızalar yüzünden bu duruma düşmüşse, fiyatı çok iyi ve çalışamayacak durumda geldiği zaman iade mümkünse ''alınabilir''

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı