lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ben bu HDD'yi aylar önce aldım. Şimdi takma fırsatı buldum. Refurbished olduğunu biliyordum ama bu çok fazla geldi gözüme. Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Virüs olma ihtimali var mıdır?
Arkadaşlar ben bu HDD'yi aylar önce aldım. Şimdi takma fırsatı buldum. Refurbished olduğunu biliyordum ama bu çok fazla geldi gözüme. Herhangi bir sıkıntı çıkarır mı? Virüs olma ihtimali var mıdır?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #2 Bu durumda disk yavaş olabilir veri bozulmaları yaşatabilir. Low Level Format Tool ile biçimlendirirseniz düzelir. lrkende dedi: Virüs olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... İçi boşsa virüs olduğunu sanmam.
Bu durumda disk yavaş olabilir veri bozulmaları yaşatabilir. Low Level Format Tool ile biçimlendirirseniz düzelir. lrkende dedi: Virüs olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... İçi boşsa virüs olduğunu sanmam.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Haziran 2022 #3 Assecreed dedi: Bu durumda disk yavaş olabilir veri bozulmaları yaşatabilir. Low Level Format Tool ile biçimlendirirseniz düzelir. İçi boşsa virüs olduğunu sanmam. Genişletmek için tıkla... Evet boş. Refurbished'e göre eski olduğunu sanıyorum. Dediğiniz aracı inceleyeceğim.
Assecreed dedi: Bu durumda disk yavaş olabilir veri bozulmaları yaşatabilir. Low Level Format Tool ile biçimlendirirseniz düzelir. İçi boşsa virüs olduğunu sanmam. Genişletmek için tıkla... Evet boş. Refurbished'e göre eski olduğunu sanıyorum. Dediğiniz aracı inceleyeceğim.