fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 25 Şubat 2022 #1 FixFTH.reg Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Assetto Corsa için bir .reg dosyası.
FixFTH.reg Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Assetto Corsa için bir .reg dosyası.
JustRedST Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 645 Çözümler 6 25 Şubat 2022 #2 Kayıt Defterine assettocorsa adlı bir steam oyunu için bir ekleme yapıyor.Ben güvensizlik vericek durum göremedim.
Kayıt Defterine assettocorsa adlı bir steam oyunu için bir ekleme yapıyor.Ben güvensizlik vericek durum göremedim.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.080 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 25 Şubat 2022 #3 JustRedST dedi: Kayıt Defterine Assetto Corsa adlı bir Steam oyunu için bir ekleme yapıyor. Ben güvensizlik verecek durum göremedim. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeter hocam, teşekkür ederim.
JustRedST dedi: Kayıt Defterine Assetto Corsa adlı bir Steam oyunu için bir ekleme yapıyor. Ben güvensizlik verecek durum göremedim. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeter hocam, teşekkür ederim.