abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 13 Kasım 2022 #1 IDM trial reset istiyorum bir tane buldum. Reg dosyası ama güvenli mi emin olamadım. Registry'den anlayan bakabilir mi? Link:IDM_Trial_Reset_2.zip
IDM trial reset istiyorum bir tane buldum. Reg dosyası ama güvenli mi emin olamadım. Registry'den anlayan bakabilir mi? Link:IDM_Trial_Reset_2.zip
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #2 Bunu kullan. Başka yerlerden indirme, virüslü olabilir. GitHub - J2TEAM/idm-trial-reset: Use IDM forever without cracking Use IDM forever without cracking. Contribute to J2TEAM/idm-trial-reset development by creating an account on GitHub. github.com
Bunu kullan. Başka yerlerden indirme, virüslü olabilir. GitHub - J2TEAM/idm-trial-reset: Use IDM forever without cracking Use IDM forever without cracking. Contribute to J2TEAM/idm-trial-reset development by creating an account on GitHub. github.com
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 13 Kasım 2022 #3 Orijinal reg ise güvenilir ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. En son bunu önerdiğimde ban yemiştim. Bu arada aylardır kullanıyorum.
Orijinal reg ise güvenilir ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. En son bunu önerdiğimde ban yemiştim. Bu arada aylardır kullanıyorum.
abadestliveled Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 723 Çözümler 6 13 Kasım 2022 #4 alp15eren dedi: Orijinal reg ise güvenilir ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. En son bunu önerdiğimde ban yemiştim. Bu arada aylardır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirdiğin linki atarmısın lütfen?
alp15eren dedi: Orijinal reg ise güvenilir ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. En son bunu önerdiğimde ban yemiştim. Bu arada aylardır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İndirdiğin linki atarmısın lütfen?
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.845 Makaleler 1 Çözümler 44 13 Kasım 2022 #5 abadestliveled dedi: İndirdiğin linki atarmısın lütfen? Genişletmek için tıkla... Ban yemek gibi bir niyetim yok maalesef. Sizin attığınız o dosya olabilir. Benimki de regedit dosyası.
abadestliveled dedi: İndirdiğin linki atarmısın lütfen? Genişletmek için tıkla... Ban yemek gibi bir niyetim yok maalesef. Sizin attığınız o dosya olabilir. Benimki de regedit dosyası.