Usta Yi Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri msi mag infinite s3 gaming// intel® core™ i5 13400f//rtx 4060// 1tb nvme ssd Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar,,ben Minecraft için Regedit yükledim. .REG uzantısından virüs bulaşma ihtimali var mı?
Merhaba arkadaşlar,,ben Minecraft için Regedit yükledim. .REG uzantısından virüs bulaşma ihtimali var mı?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.724 Makaleler 7 Çözümler 94 13 Aralık 2022 #2 REG uzantılı dosyalar Windows'un kayıt defteri dosyalarıdır ve virüs içermez, sonuç "hayır" olacaktır. Artı 0 Eksi
REG uzantılı dosyalar Windows'un kayıt defteri dosyalarıdır ve virüs içermez, sonuç "hayır" olacaktır.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2022 #3 Usta Yi dedi: Merhaba arkadaşlar,,,ben Minecraft için Regedit yükledim. .reg uzantısından virüs bulaşma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bu Regedit dosyası bilgisayarın güvenliği için olan Regedit girdi ayarlarını değiştirmiyorsa yani örneğin Windows Defender'i kapatma gibi bir şey yapmıyorsa sıkıntı olacağını sanmam fakat yine de Regedit dosyasının içeriğine iyi bakın. Artı 0 Eksi
Usta Yi dedi: Merhaba arkadaşlar,,,ben Minecraft için Regedit yükledim. .reg uzantısından virüs bulaşma ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bu Regedit dosyası bilgisayarın güvenliği için olan Regedit girdi ayarlarını değiştirmiyorsa yani örneğin Windows Defender'i kapatma gibi bir şey yapmıyorsa sıkıntı olacağını sanmam fakat yine de Regedit dosyasının içeriğine iyi bakın.