Abiler selamünaleyküm. Regata OS nasildir? Kullanan var mı acaba aranizda? Oyun deneyimi nasıl hiç test eden oldu mu acaba? Epic ve Steam'den oyunlari sorunsuz kurabilir miyim?
Abiler selamünaleyküm. Regata OS nasildir? Kullanan var mı acaba aranizda? Oyun deneyimi nasıl hiç test eden oldu mu acaba? Epic ve Steam'den oyunlari sorunsuz kurabilir miyim?
Benim pek bir bilgim yok ama bir arkadaşım kullanıyor ve güzel olduğunu söylüyor. Ama topluluğu çok küçük olduğu için arıza çıktığında problem yaşayabilirsiniz.
@Casillas Felsefesi bu arkadaşı size önerebilirim. Regata OS'a daha yeni geçti ama size deneyimlerini anlatabilir. İsterseniz son açtığı konulara bir göz atabilirsiniz.
Hocam ben test ettim hatta bilgisayarımda güncel olarak kullanıyorum. Çoğu Steam oyununu sıkıntısız şekilde açarsınız. Epic Games oyunlarını bilemem henüz onları deneyim etmedim. Oyun deneyimi olarak ise gayet güzel RAM'i daha az kullandığı için oyun performansına etki ediyor. Eğer Windows'tan geçiyorsan karışıklık olur mu diye düşünüyorsan Windows'la çok benzer masaüstleri var.
Hocam Wine veya fork destekliyor ise rahatlıkla kullanırsınız. Zaten kendi içinde marketi var ve bu markette bir sürü uygulama var. Kod yazarak kurmak yerine direk oradan kurabiliyorsunuz.