U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #11 Fatihh_ dedi: Telefon hocam. Telefonunuza atın . Genişletmek için tıkla... 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş.
Fatihh_ dedi: Telefon hocam. Telefonunuza atın . Genişletmek için tıkla... 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #12 UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur.
UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. UçanİneğeVuranFil dedi: 45 GB hemde şifrelenmiş fotoğraflar yani keylogger yemiş. Genişletmek için tıkla... O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #13 Fatihh_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok.
Fatihh_ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. O dsiki sakla birşekilde alırsın fotoları. 120GB ssd al internetten win10 u ona kur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok.
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #14 UçanİneğeVuranFil dedi: Hayır hocam yaşım 13 ne yapabilirim ki ben. Genişletmek için tıkla... Hocam paniğe gerek yok. Bende 13 yaşındayım daha geçen 1 PC sıfırladım.
UçanİneğeVuranFil dedi: Hayır hocam yaşım 13 ne yapabilirim ki ben. Genişletmek için tıkla... Hocam paniğe gerek yok. Bende 13 yaşındayım daha geçen 1 PC sıfırladım.
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #15 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilirseniz öyle kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapabilirsiniz araştırın..
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok. Genişletmek için tıkla... Hocam kullanabilirseniz öyle kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapabilirsiniz araştırın..
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #16 Hocam belki Kaspersky ile kurtarabilirsiniz. Fatihh_ dedi: Hocam kullanabilirseniz öyle kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapabilirsiniz araştırın.. Genişletmek için tıkla...
Hocam belki Kaspersky ile kurtarabilirsiniz. Fatihh_ dedi: Hocam kullanabilirseniz öyle kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu yapabilirsiniz araştırın.. Genişletmek için tıkla...
Fatihh_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.918 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2021 #17 Regedit hazır yedeği bulun. UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok. Genişletmek için tıkla...
Regedit hazır yedeği bulun. UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam bir tane kullanıcı güvenlik ayarı yüzünden format atmam gerekmiyor bence ya hemde ben 120 gb ssd alamam durumumuz yok. Genişletmek için tıkla...
3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ocak 2021 #18 Hocam deneyin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
Hocam deneyin. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs 2022 İndirme | Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky Bilgisayarınızı bilgisayar virüslerinden korumak için ücretsiz Kaspersky antivirüs yazılımını indirin. Kaspersky ile güvenliğinizi sağlayın. www.kaspersky.com.tr
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 19 Ocak 2021 #19 Bilgisayarımda başka kullanıcı var ondaki regedit ayarlarını bu kullanıcıdaki regedite yazabilirmiyim? Fatihh_ dedi: Regedit hazır yedeği bulun. Genişletmek için tıkla...
Bilgisayarımda başka kullanıcı var ondaki regedit ayarlarını bu kullanıcıdaki regedite yazabilirmiyim? Fatihh_ dedi: Regedit hazır yedeği bulun. Genişletmek için tıkla...