L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Mart 2020 #1 Buradaki ayarlarım doğru mu acaba? Bu kısmı öğrendiğimden beri kafam buraya çok takıldı da. Oyunlarda FPS artışı yapıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2020
Buradaki ayarlarım doğru mu acaba? Bu kısmı öğrendiğimden beri kafam buraya çok takıldı da. Oyunlarda FPS artışı yapıyor mu?
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #2 Neye göre doğru? Çok fps fark edeceğini zannetmiyorum.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Mart 2020 #3 mantion dedi: Neye göre doğru? Çok fps fark edeceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... doğru derken fps açısından bahsediyorum. Buradaki ayarlarım fps açısından doğru mu onu öğrenmek istedim
mantion dedi: Neye göre doğru? Çok fps fark edeceğini zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... doğru derken fps açısından bahsediyorum. Buradaki ayarlarım fps açısından doğru mu onu öğrenmek istedim
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2020 #4 İnternetten bakın fps açısından doğru olanlara.
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 30 Mart 2020 #5 mantion dedi: İnternetten bakın fps açısından doğru olanlara. Genişletmek için tıkla... Priority yazan kısım fark ettiğiniz gibi 6, normalde orası 2 ancak orayı 6 yazınca fps artırdığı iddia ediliyor. Gta 5 de denedim bazı sahnelerde 2-3 fps artışı dışında çok bişey göremedim o yüzden böyle bir konu açmak istedim
mantion dedi: İnternetten bakın fps açısından doğru olanlara. Genişletmek için tıkla... Priority yazan kısım fark ettiğiniz gibi 6, normalde orası 2 ancak orayı 6 yazınca fps artırdığı iddia ediliyor. Gta 5 de denedim bazı sahnelerde 2-3 fps artışı dışında çok bişey göremedim o yüzden böyle bir konu açmak istedim