Y Yellowclaw543 Hectopat Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2016 #1 Merhaba, ben "İllegal Site" bu sitedeki birkaç regedit ayarlarını yaptım ve uçak modu sürekli açık. Kapat diyoruz kapanmıyor, Wi-Fi giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2016
Merhaba, ben "İllegal Site" bu sitedeki birkaç regedit ayarlarını yaptım ve uçak modu sürekli açık. Kapat diyoruz kapanmıyor, Wi-Fi giremiyorum.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.504 Makaleler 35 Çözümler 78 29 Aralık 2016 #2 Öncelikle bilmediğiniz regedit ayarlarını kurcalayarak sistemin yapısını bozmuşsunuz. Sistemi kurulum diski ile onarmanız gerekir. Performans için bu ayarları yapmayın, hem performans hem de bu sorundan kurtulmak için Windows 10'a geçiş yapın. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Öncelikle bilmediğiniz regedit ayarlarını kurcalayarak sistemin yapısını bozmuşsunuz. Sistemi kurulum diski ile onarmanız gerekir. Performans için bu ayarları yapmayın, hem performans hem de bu sorundan kurtulmak için Windows 10'a geçiş yapın. Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum