118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 15 Eylül 2020 #41 Carpe+ dedi: Kurmadım hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. İçin rahat olsun. Zararlı anahtar değil. Tarayıcılarla veya Chrome uzantılarıyla da gelmiş olabilir.
Carpe+ dedi: Kurmadım hocam. Genişletmek için tıkla... Anladım. İçin rahat olsun. Zararlı anahtar değil. Tarayıcılarla veya Chrome uzantılarıyla da gelmiş olabilir.
Berat Ekmk Centipat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 273 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #42 118483 dedi: Anladım. İçin rahat olsun. Zararlı anahtar değil. Tarayıcılarla veya Chrome uzantılarıyla da gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende kurmadım Malwarebytes'la tarama yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
118483 dedi: Anladım. İçin rahat olsun. Zararlı anahtar değil. Tarayıcılarla veya Chrome uzantılarıyla da gelmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende kurmadım Malwarebytes'la tarama yaptım bir sıkıntı çıkmadı.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Eylül 2020 #43 Carpe+ dedi: Hocam 3 tane antivirüs ile tarattım çıkmadı.(ESET, Malwarebytes ve Kaspersky). Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı Kesin bir cevap alamadım yani sistem temiz midir? www.technopat.net Burada cevabı verdik zaten. Sabahtan beri taradım sorun yok dediniz demeni bekliyorum bu kadar lafı bir araya getirip de söyleyemediniz kaç sayfadır.
Carpe+ dedi: Hocam 3 tane antivirüs ile tarattım çıkmadı.(ESET, Malwarebytes ve Kaspersky). Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarattım virüs çıkmadı Kesin bir cevap alamadım yani sistem temiz midir? www.technopat.net Burada cevabı verdik zaten. Sabahtan beri taradım sorun yok dediniz demeni bekliyorum bu kadar lafı bir araya getirip de söyleyemediniz kaç sayfadır.
emrec5606 Picopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Kadın 16 Ocak 2021 #44 Carpe+ dedi: Hocam üstte bir arkadaş " kurmana gerek yok ki. Windows 10 Edge artık Chromium tabanlı."böyle dedi. Genişletmek için tıkla... Ben kurmuştum sonra sildim Chromium'u ama böyle dosya görmedim.
Carpe+ dedi: Hocam üstte bir arkadaş " kurmana gerek yok ki. Windows 10 Edge artık Chromium tabanlı."böyle dedi. Genişletmek için tıkla... Ben kurmuştum sonra sildim Chromium'u ama böyle dosya görmedim.