Regedit dosyalarını çalıştırdıktan sonra Windows geç açılıyor

İbrahimTunx

Hectopat
Daha fazla  
Hocam normal şartlarda PC en geç 20 saniye içerisinde açılırdı. Geçenlerde geri dönüşüm noktası oluşturup bildigim birkaç Discord sunucusundan optimizasyon ve oyun ile alakalı reg dosyaları kurdum. 100'e yakındı PC kullanırken bir sorun yok ama açarken nedense 40 saniyede açılmaya başladı ve PC başlarken bilgisayar başlatılıyor yazısı geldigi ekranda ondan önce 2 3 yazı geliyor. Başlatılıyor tarzında bir şey yazıyor, galiba sonra hızlıca geçiyor ve PC başlatılıyor diyor. Malwarebytes'den kontrol ettirdim falan bir sorun yok sizce ne yapayım?

Hocam normal şartlarda PC en geç 20 saniye içerisinde açılırdı. Geçenlerde geri dönüşüm noktası oluşturup bildigim birkaç Discord sunucusundan optimizasyon ve oyun ile alakalı reg dosyaları kurdum. 100'e yakındı PC kullanırken bir sorun yok ama açarken nedense 40 saniyede açılmaya başladı ve PC başlarken bilgisayar başlatılıyor yazısı geldigi ekranda ondan önce 2 3 yazı geliyor. Başlatılıyor tarzında bir şey yazıyor, galiba sonra hızlıca geçiyor ve PC başlatılıyor diyor. Malwarebytes'den kontrol ettirdim falan bir sorun yok sizce ne yapayım?
Ne optimizasyonu ve oyunla ilgili ne kurdun? Sistem optimizasyonuysa çok da optimize gelmiyor sana da sanki.

Sistem boş açılırken hızlı açılır, programları açarken sık kullandıklarına dair bellekler oluşturur veya ilk açılışta yavaş, sonrakilerde hızlı açılır.

Regedit'le yapılan işler eskide kaldı. Bilmediğin şeyi çalıştırma, oradan virüs bile kurma ihtimalin var. Sonra panelcinin teki T.C.'ne kadar yazınca buraya geliyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı