İçinde uninstaller.reg de var. Onu denediniz mi?Dosyanın indirme linkini buldum dosyayı bile atamıyorum buraya
Minecraft Windows 10.zip
drive.google.com
Uyguladıysanız maalesef sistem geri yükleme noktasından başka çare yok.Arkadaşlar bir tane Regedit dosyası indirdim. Bu dosya bilgisayarımda birkaç tane soruna yol açtı. Nasıl silebilirim?
Regedit dosyanızı paylaşır mısınız? Ve hangi sorunlara yol açtı?Arkadaşlar bir tane Regedit dosyası indirdim. Bu dosya bilgisayarımda birkaç tane soruna yol açtı. Nasıl silebilirim?
Şu anda dosyayı bulamadım ama bilgisayarım açılınca siyah ekranda kalıyor kapa aç yapınca düzeliyor ve bir klasördeki dosyaları seçerken klasör yanıt vermiyor windows gezgini yanıt vermiyor.Regedit dosyanızı paylaşır mısınız? Ve hangi sorunlara yol açtı?
Regedit dosyasını sormamın sebebi, o dosyanın ne değiştirdiğine bakmak.Şu anda dosyayı bulamadım ama bilgisayarım açılınca siyah ekranda kalıyor kapa aç yapınca düzeliyor ve bir klasördeki dosyaları seçerken klasör yanıt vermiyor windows gezgini yanıt vermiyor.
Dosyanın indirme linkini buldum dosyayı bile atamıyorum burayaRegedit dosyasını sormamın sebebi, o dosyanın ne değiştirdiğine bakmak.
Eğer bu sıkıntı yüzünden bakamıyorsanız flash belleğinize linux yazıp USB'den halledebilirsiniz.
İçinde uninstaller.reg de var. Onu denediniz mi?Dosyanın indirme linkini buldum dosyayı bile atamıyorum buraya
Minecraft Windows 10.zip
drive.google.com
Onu denedim ve düzeldi sadece benim görmememden kaynaklıymış zamanınızı almşsam özür dilerim.İçinde uninstaller.reg de var. Onu denediniz mi?
Sorun değil hocam.Onu denedim ve düzeldi sadece benim görmememden kaynaklıymış zamanınızı almşsam özür dilerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.