Regedit dosyası silmek zararlı mı?

531105

Hectopat
2 gün önce yeni format aldım, Steam'den oyun aldım beğenmedim sildim. Program files prog data App Regedit'te ise adi gecen dosyaları sildim, gecmeyenleri de oyun kodunu yazarak baktım ve sildim. Zararı var mıdır?

Sadece oyun dosyalarını sildiysen bir zararı olmaz en kötü eksik bir dosya çıkarsa "sfc / scannow" komudu ile onarırsın.

2 gün önce yeni format aldım, Steam'den oyun aldım beğenmedim sildim. Program files prog data App Regedit'te ise adi gecen dosyaları sildim, gecmeyenleri de oyun kodunu yazarak baktım ve sildim. Zararı var mıdır?

Ama kurcalamayın.

Bir zararı yok. Program sileceğim zaman bilgisayardan IObit kullanarak kaldırıyorum ve Regedit dosyaları da siliniyor, bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Forumda TDK yazim kurallarina (Türkçe karakterler haric) uymayanlar cezalandirilir. Rapor cooldownum bitince raporlayacagim.

Bir zararı yok. Program sileceğim zaman bilgisayardan IObit kullanarak kaldırıyorum ve Regedit dosyaları da siliniyor, bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

IObit degilde argenta registry cleaner daha guvenli. IObit arada size Opera, VPN, chrone(gercekten n ile) kitleyebiliyor.

Onun yerine Revo veya IObit uninstaller kullan yanlışlıkla sistem dosyalarını silersen

Forumda TDK yazim kurallarina (Türkçe karakterler haric) uymayanlar cezalandirilir. Rapor cooldownum bitince raporlayacagim.
Hem sen diyorsun Türkçe karakterler hariç diye hem de rapor cooldownum yazıyorsun. Bu nasıl bir çelişki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…