Regedit ile ekran kartına RAM vermek

Merhaba kardeşim oyunu açarken sağ click grafik sürücüsü ile çalıştır var yada ona benze bişi ordan nvidia yı seç bi problem yaşamazsın

Merhaba kardeşim oyunu açarken sağ click grafik sürücüsü ile çalıştır var yada ona benze bişi ordan nvidia yı seç bi problem yaşamazsın
forumda bekliorum cevap gelirse diye zaten nvidiayı kullanıyor hemde %100 ünü sürücü güncelledim bakacağım şimdi.

Arkadaşlar sürücüyü sildim (nvidiayı) sürücü yüklenirken Bu Nvidia sürücüsü windows sürümü ile uyumlu değil hatası aldım çözüm yolu bilen varsa yazabilir mi ? (windows güncel, doğru driverı yüklediğime eminim)

Son düzenleme:
Yüklediğin driverin linkini atabilir misin? Sürücüleri DDU ile kaldırıp Nvidia Experience ile güncellemeyi dener misin?
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Paragraf gelicek

Link: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bundan eski 2018 sürümündede aynı hata aldım
Denediğim çözüm yolları:Windows update asistant kurdum, nvidia experince nvidia donanımı olmadığı için yüklenemiyor muş.Ki imkansız attığım ss lerde nvidiaya sahip olduğum gözüküyor ama şunu bir inceleyin
Driverı aygıt yöneticisinden silmeden önce yukarıda 5 menü vardı nvidia kartımı gösteren ayrı bir bölüm.Önceki sayfaya bakınız orda gözüküyor nvidia kartım ve özelliklerim.

Ve şunu buldum deneyeciğim:''NVIDIA Kurulum Programı devam edemiyor'' Sorunu - Technopat Sosyal

Link koymak umarım yasak değildir konu biraz önemli de

Saygılarım ile...
Arkadaşlar ihtiyacım olanı öğrendim.Driverı bilgisayarımın ana sitesinden yeniden yükledim. konu kapatma var mı? Yeniyim de ben.

Son düzenleme:
ramın zaten 8gb 940m iyi bir kart ve zaten ona ramdan vram vermek senin performansını arttırmaz hatta düşürebilir ram azaldığı için

Dostum aynısı başıma geldi 3 gün uğraştım meğersem grafik kartı güncel driveri desteklemiyormuş forumda araştırdım düşük sürüm yükledim çalıştı gerçi ddu ile kaldırıp yeniden deneyebilirsin haberdar et fazla ugrastırmasın seni

bilgisayarımın üretici firmasından güncel olmayan bir sürüm indirim geforce experince ile yükselttim kasma yaşamıyorum çözüldü !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…