forumda bekliorum cevap gelirse diye zaten nvidiayı kullanıyor hemde %100 ünü sürücü güncelledim bakacağım şimdi.
Arkadaşlar sürücüyü sildim (nvidiayı) sürücü yüklenirken Bu Nvidia sürücüsü windows sürümü ile uyumlu değil hatası aldım çözüm yolu bilen varsa yazabilir mi ? (windows güncel, doğru driverı yüklediğime eminim)
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Paragraf gelicek
Link: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA bundan eski 2018 sürümündede aynı hata aldım
Denediğim çözüm yolları:Windows update asistant kurdum, nvidia experince nvidia donanımı olmadığı için yüklenemiyor muş.Ki imkansız attığım ss lerde nvidiaya sahip olduğum gözüküyor ama şunu bir inceleyin
Driverı aygıt yöneticisinden silmeden önce yukarıda 5 menü vardı nvidia kartımı gösteren ayrı bir bölüm.Önceki sayfaya bakınız orda gözüküyor nvidia kartım ve özelliklerim.
forumda bekliorum cevap gelirse diye zaten nvidiayı kullanıyor hemde %100 ünü sürücü güncelledim bakacağım şimdi.
Arkadaşlar sürücüyü sildim (nvidiayı) sürücü yüklenirken Bu Nvidia sürücüsü windows sürümü ile uyumlu değil hatası aldım çözüm yolu bilen varsa yazabilir mi ? (windows güncel, doğru driverı yüklediğime eminim)
Dostum aynısı başıma geldi 3 gün uğraştım meğersem grafik kartı güncel driveri desteklemiyormuş forumda araştırdım düşük sürüm yükledim çalıştı gerçi ddu ile kaldırıp yeniden deneyebilirsin haberdar et fazla ugrastırmasın seni