dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mart 2023 #11 Asrin set dedi: Al bir 1080 Ti gör hayırını. Genişletmek için tıkla... Bu sistem iyi değil mi? Ama biraz daha performans olsun diye Technomancer18 dedi: Böyle bir Regedit videosi ile ping düşürme yapmıştım 60 pingle girdiğim videodan 80 pingle çıktım yarardan çok zararını görürsün Bunun yerine NVIDIA masası ayarları yapın FPS'e gözle görülür katkısı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun kalitesi çok düşer normal derece FPS seçenekleri yok mu çok fazla kaliteyi götürmeyecek sistemimde zaten iyi kaldırıyor oyunları.
Asrin set dedi: Al bir 1080 Ti gör hayırını. Genişletmek için tıkla... Bu sistem iyi değil mi? Ama biraz daha performans olsun diye Technomancer18 dedi: Böyle bir Regedit videosi ile ping düşürme yapmıştım 60 pingle girdiğim videodan 80 pingle çıktım yarardan çok zararını görürsün Bunun yerine NVIDIA masası ayarları yapın FPS'e gözle görülür katkısı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunun kalitesi çok düşer normal derece FPS seçenekleri yok mu çok fazla kaliteyi götürmeyecek sistemimde zaten iyi kaldırıyor oyunları.
Asrin set Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #12 dadashaktan dedi: Bu sistem iyi değil mi? Ama biraz daha performans olsun diye Genişletmek için tıkla... Yani günümüzdeki çoğu oyunu oynarsınız benim ekran kartım 1gb... Technomancer18 dedi: 1080 Ti az gelir 3090 alsın direk değil mi? Genişletmek için tıkla... 3090 ne ya 4090 varken
dadashaktan dedi: Bu sistem iyi değil mi? Ama biraz daha performans olsun diye Genişletmek için tıkla... Yani günümüzdeki çoğu oyunu oynarsınız benim ekran kartım 1gb... Technomancer18 dedi: 1080 Ti az gelir 3090 alsın direk değil mi? Genişletmek için tıkla... 3090 ne ya 4090 varken
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.956 Çözümler 39 Yer Berlin 13 Mart 2023 #13 dadashaktan dedi: Arkadaşlar, Regedit ile oyunlarda FPS artar mı? Ve yapacağım işlemler bu videoda olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu hazır Ghost Spectre Windows 10'da bile dahili yapılıyor bu ayarlar ve hiçbir etkisi yok sayılır FPS 70 falan ise maksimum 74-75 olur bu sistemden sisteme değişir şahsen hiç iş görmez bence stabillik bozmaktan başka bir şey değil.
dadashaktan dedi: Arkadaşlar, Regedit ile oyunlarda FPS artar mı? Ve yapacağım işlemler bu videoda olacak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu hazır Ghost Spectre Windows 10'da bile dahili yapılıyor bu ayarlar ve hiçbir etkisi yok sayılır FPS 70 falan ise maksimum 74-75 olur bu sistemden sisteme değişir şahsen hiç iş görmez bence stabillik bozmaktan başka bir şey değil.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #14 Asrin set dedi: Yani günümüzdeki çoğu oyunu oynarsınız benim ekran kartım 1GB... 3090 ne ya 4090 varken. Genişletmek için tıkla... Alın bir 1080 rahatlayın
Asrin set dedi: Yani günümüzdeki çoğu oyunu oynarsınız benim ekran kartım 1GB... 3090 ne ya 4090 varken. Genişletmek için tıkla... Alın bir 1080 rahatlayın
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #15 Asrin set dedi: Yok yok şimdi aklıma koydunuz kesin bir 4090 lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece bir 42K çok değil. Elektrik faturasıda biraz tuzlu olur o kadar
Asrin set dedi: Yok yok şimdi aklıma koydunuz kesin bir 4090 lazım. Genişletmek için tıkla... Sadece bir 42K çok değil. Elektrik faturasıda biraz tuzlu olur o kadar
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mart 2023 #16 Technomancer18 dedi: Alın bir 1080 rahatlayın Genişletmek için tıkla... Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor.
Technomancer18 dedi: Alın bir 1080 rahatlayın Genişletmek için tıkla... Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor.
Asrin set Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #17 dadashaktan dedi: Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Eki Görüntüle 1699607 Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Optimize ediyor ekran kartının daha iyi oyunu açması için (herhalde)
dadashaktan dedi: Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Eki Görüntüle 1699607 Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Optimize ediyor ekran kartının daha iyi oyunu açması için (herhalde)
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #18 dadashaktan dedi: Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Eki Görüntüle 1699607 Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. Asrin set dedi: Optimize ediyor ekran kartının daha iyi oyunu açması için (herhalde) Genişletmek için tıkla... İlk Experience kurduğumda bende öyle sandım lakin tek yaptığı tüm ayarları ultraya çekmek.
dadashaktan dedi: Size bir şey sorabilir miyim NVIDIA da şöyle bir ayar buldum. Eki Görüntüle 1699607 Oyuna geldiğim zaman bu optimize et ayarını buldum bu ne işe yarıyor? Oyunu daha da iyi performansa mı alıyor yoksa grafiği mi yükseltiyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. Asrin set dedi: Optimize ediyor ekran kartının daha iyi oyunu açması için (herhalde) Genişletmek için tıkla... İlk Experience kurduğumda bende öyle sandım lakin tek yaptığı tüm ayarları ultraya çekmek.
dadashaktan Centipat Katılım 6 Ocak 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Mart 2023 #19 Technomancer18 dedi: Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. Genişletmek için tıkla... Bu optimize ayarı sistemimin kaldırabileceği grafiğe mi getiriyor yoksa yükseltiyor mu? Hem optimize et en uygun hale sokmak değil mi?
Technomancer18 dedi: Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. Genişletmek için tıkla... Bu optimize ayarı sistemimin kaldırabileceği grafiğe mi getiriyor yoksa yükseltiyor mu? Hem optimize et en uygun hale sokmak değil mi?
Asrin set Centipat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2023 #20 Technomancer18 dedi: Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. İlk Experience kurduğumda bende öyle sandım lakin tek yaptığı tüm ayarları ultraya çekmek. Genişletmek için tıkla... Gtx 880m li bilgisayarın driverini en güncele çektim battery boost yüzünden oyun açmıyor şimdi kapalı olsa bile
Technomancer18 dedi: Ekran kartının alayını s- sömürüyor ve oyunları Full grafiklere zorluyor optimize etmeyin daha iyi attığım videoyu uygulayın FPS artar. İlk Experience kurduğumda bende öyle sandım lakin tek yaptığı tüm ayarları ultraya çekmek. Genişletmek için tıkla... Gtx 880m li bilgisayarın driverini en güncele çektim battery boost yüzünden oyun açmıyor şimdi kapalı olsa bile