Rehber Regedit ile hata alınan Windows hizmetlerini açma ve kapatma

Defender Control o kadar sağlıklı değil. Ben bir ara VMware ile kapatmıştım Defender'i bu program ile sonradan geri açamamıştım.

Defender hizmetlerini elle tekrar açmayı deneyebilirdin.

Hocam elinize sağlık ama, arama kutusuna "hizmetler" yazıp çıkan menüde yapsak daha kolay olmaz mı?

Orada bazen hizmeti açarken veya kapatırken hata verebiliyor. Hata verdiği zaman bu yöntem ile çözülebiliyor bu sorun.

Hata veren hizmetlerin nasıl kapatıldığını araştıracaktım da üşengeçlikten bir türlü araştırmadım.

Faydalı bir rehber, emeğinize sağlık.
"System Guard Çalışma Zamanı İzleyicisi Aracısı" hizmetini başarıyla devre dışı bıraktım.

Hocam Microsoft Store ve uygulamalarının düzgün çalışması için hangi hizmetleri aktif etmemiz lazım? Format atınca bazı hizmetlerin kapalı olduğunu gördüm.

Hocam Microsoft Store ve uygulamalarının düzgün çalışması için hangi hizmetleri aktif etmemiz lazım? Format atınca bazı hizmetlerin kapalı olduğunu gördüm.

Yonetici calistirin, tum Windows hizmetlerini varsayilan yapacak, yeniden baslatin gerekli Store hizmetleri calisacaktir eger sorunlu degilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…