Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim?
Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim?
Draxels Centipat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ellemenizi önermiyorum. Çok az fark olur ya da düşüş yaşarsınız. Bir aralar merak sarmıştım fakat elleşme bir işe yaramıyor. Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Performansını arttırmak istiyorsan en uygun Kayıt defteri ayarlarını ReviOs ve AtlasOs yapar. Kurabilirsin format atmana gerek yok
Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Ellemenizi önermiyorum. Çok az fark olur ya da düşüş yaşarsınız. Bir aralar merak sarmıştım fakat elleşme bir işe yaramıyor. Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... Performansını arttırmak istiyorsan en uygun Kayıt defteri ayarlarını ReviOs ve AtlasOs yapar. Kurabilirsin format atmana gerek yok
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 7 Ağustos 2024 #3 Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... İhtiyaca göre yapılmalı. Performans için olanların çoğu da işlevsiz. Genelde başka şeylerden oluyor kayıplar.
Eirhena dedi: Merhaba, Regedit kodlarının değerleri neye göre yazılmalı veya yapılmalı? Bilgisayarıma en uygun şekilde bu değerleri nasıl girmeliyim? Genişletmek için tıkla... İhtiyaca göre yapılmalı. Performans için olanların çoğu da işlevsiz. Genelde başka şeylerden oluyor kayıplar.
Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 181 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #4 Draxels dedi: Performansını arttırmak istiyorsan en uygun kayıt defteri ayarlarını ReviOS ve AtlasOS yapar. Kurabilirsin format atmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Onları nereden indireceğim acaba? İnternet sitesinin bağlantısı var mı?
Draxels dedi: Performansını arttırmak istiyorsan en uygun kayıt defteri ayarlarını ReviOS ve AtlasOS yapar. Kurabilirsin format atmana gerek yok. Genişletmek için tıkla... Onları nereden indireceğim acaba? İnternet sitesinin bağlantısı var mı?