3 377619 Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3.842 Makaleler 1 Çözümler 18 27 Temmuz 2022 #1 Yani ben şurayı nasıl anlayabilir ve .reg uzantılı dosyalar yazabilirim? Bunun için eğitim vs. var mı? @bitwise Sizin bir bilginiz var mı bu konuda? Son düzenleme: 27 Temmuz 2022
Yani ben şurayı nasıl anlayabilir ve .reg uzantılı dosyalar yazabilirim? Bunun için eğitim vs. var mı? @bitwise Sizin bir bilginiz var mı bu konuda?
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 7 Ağustos 2022 #2 377619 dedi: Yani ben şurayı nasıl anlayabilir ve .reg uzantılı dosyalar yazabilirim? Bunun için eğitim vs. var mı? Eki Görüntüle 1465896 @bitwise Sizin bir bilginiz var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
377619 dedi: Yani ben şurayı nasıl anlayabilir ve .reg uzantılı dosyalar yazabilirim? Bunun için eğitim vs. var mı? Eki Görüntüle 1465896 @bitwise Sizin bir bilginiz var mı bu konuda? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et