Regedit REG_DWORD nedir?

Drachaos

Hectopat
Arkadaşlar benim Adobe projem vardı, projemi yaptıktan sonra bütün Adobe programlarını kaldırdım kalıntılarını sildim ama bu Regedit'te kalmış bunu nasıl sileceğim? Hangi program bunu siler? Revo uninstall denedim.

Dosya Ekleri

• adobe.png
    adobe.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırmana gerek yok. Neredeyse bir etkisi olmaz sistemine.

İlla kayıt defteri temizleyeceksen hızlı seçeneğinde Wise Registry Cleaner kullanabilirsin fakat kayıt defteri temizliği yapan yazılımların biraz riskli olduğunu hatırlatmakta yarar var. Normalde de gerekmedikçe önermiyorum zaten.

Programlar bazı ayaları işletim sisteminin kayıt defterine yazarlar. (Bizim durumumuzda Regedit)
Program kaldırılacağı zaman olası bir kayıt defter hatası oluşmaması için regedit'i değiştirmez.
Olası bir hatada sisteme ciddi hasar verebilecek kadar önemli yer bir registry.

DWORD kelimesinin ne anlama geldiğini açıkladım.

Kendiniz temizleyebilirsiniz. Ama olası bir yanlış işlemde işletim sistemine zarar verebilirsiniz. Riske girmeye değmecek kadar küçük dosyalarıdır Registry Kayıtları.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı