xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 28 Mayıs 2021 #11 astronautinocean dedi: Hocam ikisiyle de güvenli modda tarama yaptım. Zemana bir virüs buldu ama o da Google uzantısı. Malwarebytes hiçbir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam xDarkLyne#5610 buradan bana ulaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer çözülür ise nasıl çözüldüğünü yazarım buraya.
astronautinocean dedi: Hocam ikisiyle de güvenli modda tarama yaptım. Zemana bir virüs buldu ama o da Google uzantısı. Malwarebytes hiçbir şey bulmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam xDarkLyne#5610 buradan bana ulaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer çözülür ise nasıl çözüldüğünü yazarım buraya.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Mayıs 2021 #12 xDarkLyne dedi: Hocam xdarklyne#5610 buradan bana ulaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer çözülür ise nasıl çözüldüğünü yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam eklerim ama bugün bilgisayara giremeyebilirim çünkü şu an bilgisayarı annem kullanıyor. Yarın boşum siz de boşsanız yarın halledersek mutlu olurum.
xDarkLyne dedi: Hocam xdarklyne#5610 buradan bana ulaşabilir misin? Yardımcı olmaya çalışacağım. Eğer çözülür ise nasıl çözüldüğünü yazarım buraya. Genişletmek için tıkla... Hocam eklerim ama bugün bilgisayara giremeyebilirim çünkü şu an bilgisayarı annem kullanıyor. Yarın boşum siz de boşsanız yarın halledersek mutlu olurum.