Regedit üzerinden Key silmek

Rica ederim, ne demek. Yazılımı ilk kurduğunuzda, kayıt defterinizin yedeğini almanızı öneririm. İleride yaşanacak bir sorundan dolayı eski kaydınıza ulaşabilirsiniz.

Tamamdır, kaydı silebilirsiniz.
Mesajı yazdıktan sonra gördüm; kaydı sil, kaldır ve özel kaldır diye seçenekler var hangisini yapayım?

Belirttiğiniz tüm seçenekler aynı şeyi yapacaktır. Kaydı sil derseniz yeterlidir.
Denetim masasından sildiğim için mi sadece kaydı silecek? Ve kaydı sile bastığım zaman kayıt ekranı çıkıyor, burada ne yapayım? Direkt hepsini seç deyip sileyim mi? Regediti kaydedeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim masasından sildiğim için mi sadece kaydı silecek?
Evet. Kaldırmak istediğiniz yazılımın kalıntısı, sisteminizde kalmış olarak gözüküyor.
Burada ne yapayım? Direkt hepsini seç deyip sileyim mi?
Sakın hepsini seçip silmeyiniz. Sadece siyah ve koyu olarak belirtilen kayıtların yanındaki onay kutucuğunu işaretleyeceksiniz. Ardından işaretlediklerinizi temizleyeceksiniz. Hepsini silerseniz, sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İsterseniz ekran görüntüsünü paylaşabilirsiniz.
Regediti kaydediyim mi?
Her türlü ihtimale karşı yedek alabilirsiniz.

Tamamdır şu an aileme yardım ediyorum yapacağım ve geri dönüş yapacağım.

Ben Revo ile IObit'i silmeye çalışıyorum ancak hep kalıyor. Nasıl sileceğiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…