Regeditte Valorant'ın yeri nerededir?

Pandora_sama

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar ben Valorant için FPS ayarlarını araştırırken regedit ayarlarını öğrendim. Videodaki dosyayı indirdim sonra teker teker Valorant'a kurdum fakat Valorant'ı açtığımda oyuna girdikten 5 saniye sonra val1 val 102 gibi hatalar gelip beni oyun atmaya başladı. Regedit'i nasıl sıfırlarım diye soracaktım.

Sistem geri yükleme yapabilirim hatta şu an onu yapmak üzereydim ama sorun çıkar mı diye merak ettim orada etkilenen uygulamaları tara seçeneğini seçip baktığımda Microsoft en diye birkaç uygulama sürümler ve virüs programımın sürümünü gördüm onlar silinirse bir şey olur mu diye soracaktım.

1609410093311.png

Buraya kadar geldim şimdi nereden arama yapacağım?
Valorant veya Riot Games olarak regedit içinde arama yapmayı deneyin.

Regedite girdim fakat bir arama çubuğu göremiyorum Valorant'ın nerede olduğunu biliyor musunuz?

Valorant'ta FPS almak için regedit dosyalarına başvurdum yaptıktan sonra oyuna girememeye başladım sürekli hata veriyordu. Ben de regeditten (kayıt defteri) Valorant'ın regedit dosyalarını silmeye karar verdim. Fakat hiçbir şekilde Valorant'ın yerini bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Dosyaları internetten indirdim, bunu da hatırlatayım.

Valorant'ta FPS almak için regedit dosyalarına başvurdum yaptıktan sonra oyuna girememeye başladım sürekli hata veriyordu. Ben de regeditten (kayıt defteri) Valorant'ın regedit dosyalarını silmeye karar verdim. Fakat hiçbir şekilde Valorant'ın yerini bulamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Dosyaları internetten indirdim, bunu da hatırlatayım.

Oyunu onar yaparsan düzelir sanırsam, emin değilim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı