Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.178 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #11 xRealdyHD dedi: Tamamda ben komik bir şey mi dedim. Onu anlamadın herkes komik atıyor. Genişletmek için tıkla... "Hayır tüm klasörlerde vardır. (Çözüm işaretlersen sevinirim)" derseniz komik atarlar.
xRealdyHD dedi: Tamamda ben komik bir şey mi dedim. Onu anlamadın herkes komik atıyor. Genişletmek için tıkla... "Hayır tüm klasörlerde vardır. (Çözüm işaretlersen sevinirim)" derseniz komik atarlar.
X xRealdyHD Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 527 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #12 Veli1026 dedi: "Hayır tüm klasörlerde vardır. (çözüm işaretlersen sevinirim)" derseniz komik atarlar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey söylemedimki.
Veli1026 dedi: "Hayır tüm klasörlerde vardır. (çözüm işaretlersen sevinirim)" derseniz komik atarlar. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey söylemedimki.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 13 Nisan 2022 #13 xRealdyHD dedi: Soru haricinde her şeyi açıklamışsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş her şeyi özetlemiş. Ne zoruna gitti?
xRealdyHD dedi: Soru haricinde her şeyi açıklamışsın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş her şeyi özetlemiş. Ne zoruna gitti?