REGISTRY_FILTER_DRIVER_EXCEPTION Mavi Ekran

FatabeyTheBest

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. 2 gün önce bütün parçalarım geldi ve montajlayıp kullanmaya başladım. 2 gündür sorunsuz kullanıyordum. Fakat bugün bilgisayarı açtığımda hoş geldiniz ekranına kadar geldi. Sonrasında ekran dondu ve mavi ekran hatası verdi. Mavi ekran hata kodu REGISTRY_FILTER_DRIVER_EXCEPTION. Yeniden başlattığımda ise reboot and select proper Boot device hatası alıyorum. Lütfen sadece bilgili kişiler yardımcı olsun.

Sistem:

Ryzen 5 1600 AF.
NVIDIA GTX 1650 Super.
Gigabyte B450M S2H.
Team t-Force Vulcan 2x8 GB 3200MHz.
Sharkoon shp650.

Son düzenleyen: Moderatör:

Minidump klasörünü bulamadım, altta söyleneni yaptığım halde hala yok. Ayrıca silicek herhangi bir (ccleaner vs.) program da yok. Fakat BIOStan şöyle bir şey yaptım. Boot optionu değiştiremiyordum çünkü sadece 1 seçenek vardı o da Adata SX8100NP. Daha sonra bir kaç yeniden başlatmayla 2. bir seçenek daha çıktı o da başında Windows Boot Manager ibaresi bulunan Adata SX8100NP. Onu 1. option olarak seçtiğim zaman bilgisayar açıldı ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı