Netflix'e yeni gelen sürekli dizide 1. sezonun son bölümü, 2. sezon ilk 9 bölüm, 12. bölüm, 15. bölüm ve 19-28 dahil olmak üzere arasındaki bölümler yok. Bunun nedeni nedir? Acaba Türkiye'de yasaklanan bölümler mi bunlar?
Netflix'e yeni gelen sürekli dizide 1. sezonun son bölümü, 2. sezon ilk 9 bölüm, 12. bölüm, 15. bölüm ve 19-28 dahil olmak üzere arasındaki bölümler yok. Bunun nedeni nedir? Acaba Türkiye'de yasaklanan bölümler mi bunlar?
Türkiye'ye çizgi film getiren firmalar genelde tüm bölümlerin haklarını satın almıyor. Mesela siz sadece ilk 2 sezondaki eksikliklere takılmışsınız lakin Sürekli Dizi 8 sezonluk bir dizi. HBO veya Hulu Türkiye'ye resmi olarak gelmediği sürece muhtemelen Cartoon Network dizileri hep böyle yarım kalacak.
Türkiye'ye çizgi film getiren firmalar genelde tüm bölümlerin haklarını satın almıyor. Mesela siz sadece ilk 2 sezondaki eksikliklere takılmışsınız lakin sürekli dizi 8 sezonluk bir dizi. HBO veya hulu Türkiye'ye resmi olarak gelmediği sürece muhtemelen cartoon network dizileri hep böyle yarım kalacak.
Hiç yoktan iyidir. Benim arada kaçırdıklarım olmadıysa şu ana kadar Türkiye'de hiçbir yerde olmayan ve yine HBO'nun animasyon dizisi olan Batman The Animated Series'i tüm bölümleri ve sezonlarıyla Türkiye'ye getiren bir tek Amazon oldu. Onlarda Türkçe altyazı eklemedi. Türkçe olsun istiyorsan illaha dublajlı izleyeceksin. Yani muhtemelen şu anda bir Amazon bütçe ayırırsa HBO/Hulu çatısı altındaki bu çizgi dizileri Türkiye'de tüm bölümleriyle bulabiliriz.
Korsanı saymıyorum. Resmiyetten bahsediyorum.
Hiç yoktan iyidir. Benim arada kaçırdıklarım olmadıysa şu ana kadar Türkiye'de hiçbir yerde olmayan ve yine HBO'nun animasyon dizisi olan Batman the animated Series'i tüm bölümleri ve sezonlarıyla Türkiye'ye getiren bir tek Amazon oldu. Onlarda Türkçe alt yazı eklemedi. Türkçe olsun istiyorsan illaki dublajlı izleyeceksin. Yani muhtemelen şu anda bir Amazon bütçe ayırırsa HBO/Hulu çatısı altındaki bu çizgi dizileri Türkiye'de tüm bölümleriyle bulabiliriz.
Korsanı saymıyorum. Resmiyetten bahsediyorum.