Netflix Regular Show bazı bölümleri neden yok?

mavıuszed

Hectopat
Netflix'e yeni gelen sürekli dizide 1. sezonun son bölümü, 2. sezon ilk 9 bölüm, 12. bölüm, 15. bölüm ve 19-28 dahil olmak üzere arasındaki bölümler yok. Bunun nedeni nedir? Acaba Türkiye'de yasaklanan bölümler mi bunlar?

Türkiye'de sansürlü. Üzücü..

Türkiye'ye çizgi film getiren firmalar genelde tüm bölümlerin haklarını satın almıyor. Mesela siz sadece ilk 2 sezondaki eksikliklere takılmışsınız lakin Sürekli Dizi 8 sezonluk bir dizi. HBO veya Hulu Türkiye'ye resmi olarak gelmediği sürece muhtemelen Cartoon Network dizileri hep böyle yarım kalacak.

Sansür veya bölümlerin kayıp olmasından olabilir ama büyük ihtimalle yasaklanmış.

Sezonlukdizi'de hepsi var. Normalde 1080p Türkçe dublaj sansürlü kısımlarda alt yazı geçiyor. Çok iyi hazırlamışlar.

O zaman bu eksik bölümleri Netflix'de göremiyeceğiz. Çok saçma olmuş, yarım yamalak ekleyeceklerine keşke hiç eklemeselerdi.

O zaman bu eksik bölümleri Netflix'de göremiyeceğiz. Çok saçma olmuş, yarım yamalak ekleyeceklerine keşke hiç eklemeselerdi.
Hiç yoktan iyidir. Benim arada kaçırdıklarım olmadıysa şu ana kadar Türkiye'de hiçbir yerde olmayan ve yine HBO'nun animasyon dizisi olan Batman The Animated Series'i tüm bölümleri ve sezonlarıyla Türkiye'ye getiren bir tek Amazon oldu. Onlarda Türkçe altyazı eklemedi. Türkçe olsun istiyorsan illaha dublajlı izleyeceksin. Yani muhtemelen şu anda bir Amazon bütçe ayırırsa HBO/Hulu çatısı altındaki bu çizgi dizileri Türkiye'de tüm bölümleriyle bulabiliriz.
Korsanı saymıyorum. Resmiyetten bahsediyorum.

Hocam gelmez demiştiniz ama Netflix 2. sezonu Full olarak yüklemiş. Sevenleri varsa onları duyurmus olalım.

Hocam gelmez demiştiniz ama Netflix 2. sezonu Full olarak yüklemiş. Sevenleri varsa onları duyurmus olalım.

Keşke saçma sapan sansür olmasa da hepsini izlesek.

garip bir şekilde sezon yerinde 26 bölüm gözüküyor

VPN açın önerdiğim VPN olan proton VPN'ı kullanabılırsınız kendisi Android TV'lerde windowsda telefonda ve birçok platformda mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…