Regular Show bölümleri nereden bulunabilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 // RTX 3050 4gb VRAM - i5 12500H - 512 GB M2 SSD - 8 GB DDR5 4800 MHZ RAM
Regular Show'u Türkçe dublaj olarak baştan sona eksiksiz bir şekilde izlemek istiyorum. Ancak YouTube'da çoğu bölüm yok. Eksiksiz bir şekilde nasıl izleyebilirim? Türkçe dublaj olması önemli.

Hocam Google'a regular show izle yazınca çıkıyor.
Link atabilme şansın var mı. hdfilmcehennemi cart curt gibi sitelerde tabiki vardır ancak riske girmek istemiyorum virüs kaparsa vs. diye.

Link atabilme şansın var mı. hdfilmcehennemi cart curt gibi sitelerde tabiki vardır ancak riske girmek istemiyorum virüs kaparsa vs. diye.

Hocam tüm bölümler yok gibi 1. sezondan mesela 3-4 tane bölüm var sadece.

Regular Show'u Türkçe dublaj olarak baştan sona eksiksiz bir şekilde izlemek istiyorum. Ancak YouTube'da çoğu bölüm yok. Eksiksiz bir şekilde nasıl izleyebilirim? Türkçe dublaj olması önemli.

Tarayıcına bir reklam eklentisi kur uBlock Origin veya AdGuard gibi sonrasında tüm reklamlar engelleneceği için virüs gibi bir endişen kalmayacak rahat rahat her siteye girebilir ve izleyebilirsin.

Dostum bende çocukken izlediğim çizgi dizlieri Full kalite izleyecek yer arıyordum "sezonluk dizi" diye bir site var. Regular show, adventure time, ben 10, samurai jack... Hepsini orijinal kalitede dublaj, alt yazı izleyebilirsin.Orda seçenekler var Streamruby üzerinden izle. Her bölümün üstünde indirme linkleri var oradan idirip arşivliyorum. Bir de en iyi yanı regular showda dublaj da TR için kesilen sahneler var oraları da alt yazılı şekilde eklemişler. Bayağı iyi bakmanı tavsiye ederim. Virüs konusununda da sitede öyle bir sıkıntı yok ama videoları indirdiğimde ben uyarı aldım tekrar tarattığımda bir sıkıntı çıkmadı 2-3 yıldır aktif olarak kullanıyorum siteyi.

Dostum bende çocukken izlediğim çizgi dizlieri Full kalite izleyecek yer arıyordum "sezonluk dizi" diye bir site var. Regular show, adventure time, ben 10, samurai jack... Hepsini orijinal kalitede dublaj, alt yazı izleyebilirsin. Orada seçenekler var streamruby üzerinden izle. Her bölümün üstünde indirme linkleri var oradan idirip arşivliyorum. Bir de en iyi yanı regular showda dublaj da TR için kesilen sahneler var oraları da alt yazılı şekilde eklemişler. Bayağı iyi bakmanı tavsiye ederim. Virüs konusununda da sitede öyle bir sıkıntı yok ama videoları indirdiğimde ben uyarı aldım tekrar tarattığımda bir sıkıntı çıkmadı 2-3 yıldır aktif olarak kullanıyorum siteyi.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı