Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar annem engelli raporum olduğu için rahabilitasyon gitmek zorunlu dedi doğru mu?
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #2 Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar annem engelli raporum olduğu için rahabilitasyon gitmek zorunlu dedi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Elbette doğru.
Barisgzl1 dedi: Arkadaşlar annem engelli raporum olduğu için rahabilitasyon gitmek zorunlu dedi doğru mu? Genişletmek için tıkla... Elbette doğru.
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #3 RatrAsi dedi: Elbette doğru. Genişletmek için tıkla... İşe girersem de gitmek zorunda mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2024
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #4 Barisgzl1 dedi: İşe girersem de gitmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii işe girersen de artık oraya gitmeyi zorunlu değilsin. İstersen gidebilirsin hocam. (Şu anda stajyeri çalışıyorum artık oraya gitmiyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2024
Barisgzl1 dedi: İşe girersem de gitmek zorunda mıyım? Genişletmek için tıkla... Tabii işe girersen de artık oraya gitmeyi zorunlu değilsin. İstersen gidebilirsin hocam. (Şu anda stajyeri çalışıyorum artık oraya gitmiyorum)
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.602 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2024 #5 RatrAsi dedi: Tabii işe girersen de artık oraya gitmeyi zorunlu değilsin. İstersen gidebilirsin hocam. (Şu anda stajyeri çalışıyorum artık oraya gitmiyorum) Genişletmek için tıkla... Özel değilse ne engeliniz var?
RatrAsi dedi: Tabii işe girersen de artık oraya gitmeyi zorunlu değilsin. İstersen gidebilirsin hocam. (Şu anda stajyeri çalışıyorum artık oraya gitmiyorum) Genişletmek için tıkla... Özel değilse ne engeliniz var?
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 757 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2024 #6 Barisgzl1 dedi: Özel değilse ne engeliniz var? Genişletmek için tıkla... Sağırım.