ZlpFilee
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba ne zamandır bu durumdan dolayı Online oynayamıyordum eleyiciye falan katılamıyordum ama kesin olarak çözdüğümü tahmin ediyorum yani bende çalıştı.
İnternetteki tüm çözümlere baktım denedim ama nafile teredo bağlanıyordu ama sunucu bağlanmıyordu.
Çözüme gelelim hızlıca.
başka bir şeylerin etkisi var mı bilmem ama Windows güvenlik duvarınız kapalı ise açın etki edebilir.
Windows arama yerine "gelişmiş güvenlik özellikli Windows Defender yazıp en üsttekine giriyoruz.
Programa girince sol taraftaki menüden "giden kuralları" bölümüne geliyoruz.
Benim ekranımda en üstteki yazıda Forza Horizon 4'ün engelli olduğunu gördüm ve üstüne tıklayıp sağ taraftan "kuralı devre dışı bırak" yazısına tıkladım ve engellemeleri kaldırdım.
Sizde de engelliyse kuralı kaldırın ve tekrar ayarlardan Xbox Live ayarlarına girin ve önce "düzelt" butonuna sonrada "yeniden denetle" butonuna basın.
Muhtemelen sorununuz hallolur ama süreli mi süresiz mi bilemiyorum.
Ayrıca sorun düzelirse bilgisayarı baştan başlatın ve tekrar bakın.
"Deneyenler DÜZELDİ ve ya DÜZELMEDİ diye yorum atarsa konunu işe yarayıp yaramadığını görebiliriz arkadaşlar.
Bu hatayı çözmek için çok araştırma yapmıştım fakat hiçbir yerde çözümünü bulamamıştım.
Hamachi ile ilgili bir problemi çözerken tesadüfen fark ettim.
Sitelerde forumlarda görülen o ki çok fazla bu durumdan şikayetci insan var.
Bir yerde böyle insanlar görürseniz yardım edin lütfen.
İnternetteki tüm çözümlere baktım denedim ama nafile teredo bağlanıyordu ama sunucu bağlanmıyordu.
Çözüme gelelim hızlıca.
başka bir şeylerin etkisi var mı bilmem ama Windows güvenlik duvarınız kapalı ise açın etki edebilir.
Windows arama yerine "gelişmiş güvenlik özellikli Windows Defender yazıp en üsttekine giriyoruz.
Programa girince sol taraftaki menüden "giden kuralları" bölümüne geliyoruz.
Benim ekranımda en üstteki yazıda Forza Horizon 4'ün engelli olduğunu gördüm ve üstüne tıklayıp sağ taraftan "kuralı devre dışı bırak" yazısına tıkladım ve engellemeleri kaldırdım.
Sizde de engelliyse kuralı kaldırın ve tekrar ayarlardan Xbox Live ayarlarına girin ve önce "düzelt" butonuna sonrada "yeniden denetle" butonuna basın.
Muhtemelen sorununuz hallolur ama süreli mi süresiz mi bilemiyorum.
Ayrıca sorun düzelirse bilgisayarı baştan başlatın ve tekrar bakın.
"Deneyenler DÜZELDİ ve ya DÜZELMEDİ diye yorum atarsa konunu işe yarayıp yaramadığını görebiliriz arkadaşlar.
Bu hatayı çözmek için çok araştırma yapmıştım fakat hiçbir yerde çözümünü bulamamıştım.
Hamachi ile ilgili bir problemi çözerken tesadüfen fark ettim.
Sitelerde forumlarda görülen o ki çok fazla bu durumdan şikayetci insan var.
Bir yerde böyle insanlar görürseniz yardım edin lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör: