Rehber karmaşası

sseddt

Kilopat
Şu iki rehber arasında hangi farklar var? Bilen lütfen söylesin çünkü hiçbir şey anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Mavericks kurayım diyorum laptop'a ama hangi rehberi uygulamam gerek?
  • Birinde UEFI yazarken diğerinde yazmıyor, bu ne demek peki?
  • 10.9.1 veya 10.9 kurarsam zaten Mac'i yazılım güncelleştirme yaptığımda 10.9.2'ye güncellenmez mi?
  • 10.9.2 rehberinde GPT ve MBR'den bahsedildi. Eğer sistem MBR'yse yama yapılması lazım dendi. Sistememin MBR veya GPT olduğunu nerden öğreneceğiz? 10.9.1 rehberinde bu MBR yama olayı bahsedilmedi.
  • 10.9.2'nin imaj dosyasını bulamadım. 10.9.1'in de Yandex linki bozuk, linkleri yenilerseniz çok iyi olur.
  • Ve dikkatimi çekti, iki rehberde de kurulum için USB hazırlama rehberi bulamadım.
Birçok videoyu art arda izleyince benim devreler yandı galiba :) Sorulara cevap verirseniz sevinirim arkadaşlar. Bu arada Lenovo G510 üzerine MAC kurulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberi izlediysen partition manager kullanmışsındır. Bölüm ayırdığın diskin üzerinde mbr ya da gpt diye etiket var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı