Rehber matematik iyi midir?

Pirionex

Centipat
Dil öğrencisiyim 2025 sınavına gireceğim 49 günde TYT matematik kampı ilgimi çekti kafama yattı da sizce nasıldır alınır mı? Çok soru çözen birisi değilim beni sürükleyebilir mi yani çözerken sıkmaması gibi.

Çok soru çözmeyen birisini yeryüzünde bulunan her test sıkar. Rehber matematiğin kampı fena değil fakat kısa. Temeliniz iyi değilse ve kavrama yeteneğiniz yoksa muhtemelen ilerde tyt matematik sıkıntısı çekersiniz. Nacizane tavsiyem Mert Hoca'nın kampından uzun uzun halledin ki tam otursun. Yoksa demedi demeyin şubat ayı geldiğinde halen köklü sayılarda vb sıkıntı çekiyor olursunuz.

Bence anlatımı iyiydi fakat bazen çok dağıtıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum.

Sıkması değil hocam demek istediğim bir anda zorlaşıyor bazı testler veya zor seviye oluyor ya haliyle kafası ağrıyor insanın sıkılıp bırakıyorum bir yerde yoksa hiç soru çözmeyen birisi değilim temelim var severim matematiği.

Bence anlatımı iyiydi fakat bazen çok dağıtıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum.

Hocam belli bir yerden sonra ufak şakalar yapması hoşuma gitti zor sorularda "anlamadığını biliyorum zamanla çöze çöze birlikte öğreneceğiz" demesi gibi beni şahsen öyle şeyler demesi bunalmışsam bile daha odaklıyor, içine çekiyor.

O zaman RM'den devam edin hocam. Fakat şiddetle uyarıyorum sizi ekstra bir kaynak daha çözün RM'nin test kitabında çok az soru var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…