Rehber Matematik nasıldır?

yanlızkurt34

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Müteahhit
Arkadaşlar öncelikle matematiğim berbat. TYT'de 5 net bile yapamayacak derecede kötü. Arttırmam lazım, zaten yüksek bir hedefim yok, ilk üç yüz bine girmem lazım. Onun kitaplarını da alıp çalışmayı düşünüyorum. Adam bence kötüde anlatmıyor bence ,sizce ne yapayım alayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle matematiğim berbat. TYT'de 5 net bile yapamayacak derecede kötü. Arttırmam lazım, zaten yüksek bir hedefim yok, ilk üç yüz bine girmem lazım. Onun kitaplarını da alıp çalışmayı düşünüyorum. Adam bence kötüde anlatmıyor bence ,sizce ne yapayım alayım mı?
Kişiden kişiye değişir. bence iyidir.

Hocam rehber matematik için çoğu kişi kolay der ama bana göre bir ortaokul öğrencisi ne ders anlatıyormuş hissi veriyor her izlediğimde sürekli durduk yere videolarda bağırıyor veya ses yükseltiyor hoş değil bana göre. Bıyıklı Matematik kanalına bakmanı öneririm.

Rehber matematik sizi geliştirir. Rahatlıkla 20 civarlarına belki 25 civarına çıkarsınız.
Sağolun çok teşekkür ederim.

Hocam rehber matematik için çoğu kişi kolay der ama bana göre bir ortaokul öğrencisi ne ders anlatıyormuş hissi veriyor her izlediğimde sürekli durduk yere videolarda bağırıyor veya ses yükseltiyor hoş değil bana göre. Bıyıklı matematik kanalına bakmanı öneririm.

Hocam rehber matematik arada espriyle ne bileyim böyle motive ediyor bazı sözleriyle anlıyorum en azından.

Hocam rehber ve bıyıklı matematiğe bakın, ondan sonra siz karar verirsiniz. Herkesin öğrenme şekli farklıdır, ben mesela tunç kurttan öğreniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı