A aristosha00 Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 RM'nin 49 günde TYT matematik kampında neden veri-istatislik konusunu anlatılmıyor veya başka ad ile mi anlatıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2024
RM'nin 49 günde TYT matematik kampında neden veri-istatislik konusunu anlatılmıyor veya başka ad ile mi anlatıyor?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 12 Ağustos 2024 #2 aristosha00 dedi: RM'nin 49 günde TYT matematik kampında neden veri-istatislik konusunu anlatılmıyor veya başka ad ile mi anlatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız olacak ama RM yerine Mert Hocayı tavsiye ederim. Bu arada kamp daha bitmemiş problemlerden sonra anlatabilir.
aristosha00 dedi: RM'nin 49 günde TYT matematik kampında neden veri-istatislik konusunu anlatılmıyor veya başka ad ile mi anlatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız olacak ama RM yerine Mert Hocayı tavsiye ederim. Bu arada kamp daha bitmemiş problemlerden sonra anlatabilir.
A aristosha00 Yoctopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 OnurOfc dedi: Hocam konuyla alakasız olacak ama RM yerine Mert Hocayı tavsiye ederim. Bu arada kamp daha bitmemiş problemlerden sonra anlatabilir. Genişletmek için tıkla... 2022,2023 kamplarına da baktım fakat olasılık anlatıp bitirmiş, hiç anlatmamış. temelden düzeyde anlattığı için izleyecektim.
OnurOfc dedi: Hocam konuyla alakasız olacak ama RM yerine Mert Hocayı tavsiye ederim. Bu arada kamp daha bitmemiş problemlerden sonra anlatabilir. Genişletmek için tıkla... 2022,2023 kamplarına da baktım fakat olasılık anlatıp bitirmiş, hiç anlatmamış. temelden düzeyde anlattığı için izleyecektim.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 12 Ağustos 2024 #4 Rehber matematik tonguçun biraz gelişmiş hali gibi geliyor çözdüğü aşırı temel sorularla gelişim biraz zor başka hocalara yönelmeniz daha iyi olabilir yine de siz bilirsiniz.
Rehber matematik tonguçun biraz gelişmiş hali gibi geliyor çözdüğü aşırı temel sorularla gelişim biraz zor başka hocalara yönelmeniz daha iyi olabilir yine de siz bilirsiniz.