(Rehber) Skyrim Yoldaş Seçimi

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Skyrim övme konumdan sonra illa oyuna başlayan olmuştur diye yardım etmek için açıyorum bu konuyu .

Succubus-San

Kendisi bir yıkım büyücüsü ayrıca bir necromancer ve kendine özel iki tane canavarı var.
Eğer tank bir Paladin oynuyorsanız yanınızda hasarınızı büyü gücüyle desteklemesi gereken bir yoldaş gerek, işte o kesinlikle Succubus-San.
LE ve SE de mevcut.

Nemain

Kendisi tam bir savaşcı ablamız, eğer büyücü falan oynuyorsanız sizi çok güzel tanklar.
LE ve SE de mevcut.

Mour

Alduin'in kızı olur yarı ejderha yarı insan.
Her builde uyum sağlar hafif bir zırhı var, ağzından Alduin'le aynı hasara sahip alev püskürtebiliyor ve tek el savaşçısı.
Bir I have a Sweetroll diyişi var Alduin görse dünyayı yemeyi bırakır.
Sadece LE de mevcut :C.

Inigo

Kendisi bırakın Skyrim'i tüm RPG oyunlarındaki en iyi yoldaştır hatta yan karakterdir. Ve oyunun kendisi kadar ünlü olduğundan birçok fanartını görebilirsiniz.
Vanilla yoldaşlarınızla muhabbet edebiliyor, Npc'lerle muhabbet edebiliyor, olaylara yorum yapabiliyor, seçim yapacağınız da size fikir verebiliyor, herşeye farklı tepkiler veriyor, sizle iyi de geçinebiliyor, küsedebiliyor, jestte yapabiliyor, size hediye de verebiliyor, espri de yapabiliyor, gizliyken konuşursanız fısıldayarak konuşuyor, oturup muhabbet de edebiliyor ve daha sayamayacağım bir sürü olayı var Inigo'nun.
Buildiniz ne üzerine olursa olsun yanınıza alabilirsiniz kendisi mükemmel bir okçu ve tek el üstadı ancak ona ister büyü öğretirsiniz, ister çift el balta verip ağır zırh çekersiniz, pek benim tarzım değil ama senin için öğrenmeye çalışacağım diye cevap verir.
LE ve SE de mevcut.

Son düzenleme:
Nemain favorim oldu .

Hocam neden spoiler verdin ya?
Spoiler değil. Bunu öğrenebilme şansın yok hocam, sadece Wiki de yazıyor oyunda ufak bir ipucu bile yok. Çok gizli saklıyor işte gözlerini bile illüzyon ile gizlemiş normal insan gözleri. Karakter Vampir Lordu olduğundan kodu öyle girilmiş ama gizlenmiş modu kurduğunda sadece dönüştürebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…