- Makaleler
- 27
Bazı kullanıcılar bilgisayarlarına indirmiş oldukları bir temizlik aracından veya yeni olarak kurduğu işletim sistemi güncellemesinden dolayı not defteri aracının kaldırıldığını görüyor. Bu durumlarda Yeni seçeneğine tıklayarak Yeni metin belgesi alanını göremiyorlar veya Çalıştır ekranına notepad.exe yazarak not defteri aracına ulaşamayabiliyorlar.
www.technopat.net
www.technopat.net
Not defterini tekrardan sistemimize eklemek için:
Yukarıdaki konumdan İsteğe Bağlı Özellikler bölümüne giriş yapabilir ve Özellik ekle alanından Not Defterini yükleyerek, tekrardan Not Defteri aracınıza ulaşabilirsiniz.
Windows 10'da Not Defteri Yok - Technopat Sosyal
Not defterini bulamıyorum. Masaüstüne yeni metin belgesi de açamıyorum, dosyaları açarken de sadece wordpad ile açabiliyorum yazı dosyalarını. System32 ve Windows klasörlerinde de Notepad'i bulamadım. Nasıl geri getirebilirim?
Windows 10 not defteri (notepad) silindi - Technopat Sosyal
Windows 10 DSM++ programını kullanarak disk temizleme yaptım, not defteri (notepad) programı silindi. DSM++ programı ile veya başka bir yöntem ile metin belgesi programını nasıl geri alabilirim? Bilgisayarda .txt dosya uzantılı dosyalar açmıyor. Windows mağazasına baktığımda programa sahipsiniz...
Not defterini tekrardan sistemimize eklemek için:
Kod:
Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamalar ve Özellikler > İsteğe Bağlı Özellikler
Yukarıdaki konumdan İsteğe Bağlı Özellikler bölümüne giriş yapabilir ve Özellik ekle alanından Not Defterini yükleyerek, tekrardan Not Defteri aracınıza ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: