Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.244 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Nisan 2024 #11 meral1005 dedi: Çok fazla var diye ne olur ne olmaz çoğunu sildim. Kalan bir iki hesabın da sadece bende olduğuna eminim, sildiklerimden emin olduğum gibi. Kesin virüs yok diyebilir miyiz? Bu tehlike beni çok endişelendiriyor. Genişletmek için tıkla... Virüs yok, başta da dediğim gibi rehber eşitlenmiş/senkronize edilmiş başka bir hesap ile.
meral1005 dedi: Çok fazla var diye ne olur ne olmaz çoğunu sildim. Kalan bir iki hesabın da sadece bende olduğuna eminim, sildiklerimden emin olduğum gibi. Kesin virüs yok diyebilir miyiz? Bu tehlike beni çok endişelendiriyor. Genişletmek için tıkla... Virüs yok, başta da dediğim gibi rehber eşitlenmiş/senkronize edilmiş başka bir hesap ile.
M meral1005 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2024 #12 Şebnem Ferah dedi: Virüs yok, başta da dediğim gibi rehber eşitlenmiş/senkronize edilmiş başka bir hesap ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Biraz da olsa içime su serpti ama senkronize sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum.
Şebnem Ferah dedi: Virüs yok, başta da dediğim gibi rehber eşitlenmiş/senkronize edilmiş başka bir hesap ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Biraz da olsa içime su serpti ama senkronize sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.244 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 13 Nisan 2024 #13 meral1005 dedi: Teşekkür ederim. Biraz da olsa içime su serpti ama senkronize sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka açıklaması yok.
meral1005 dedi: Teşekkür ederim. Biraz da olsa içime su serpti ama senkronize sıkıntısı olduğunu da sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka açıklaması yok.
Androids Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 230 Çözümler 4 13 Nisan 2024 #14 Başka bir Gmail hesabına girmiş olabilirsiniz. Virüs ile rehberdeki isimlerin değişeceğini pek zannetmiyorum.
Başka bir Gmail hesabına girmiş olabilirsiniz. Virüs ile rehberdeki isimlerin değişeceğini pek zannetmiyorum.
M meral1005 Centipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Kadın 13 Nisan 2024 #15 Şebnem Ferah dedi: Başka açıklaması yok. Genişletmek için tıkla... @Androids Belki de dediğiniz gibidir de anlamadığımdan fark edememişimdir. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Şebnem Ferah dedi: Başka açıklaması yok. Genişletmek için tıkla... @Androids Belki de dediğiniz gibidir de anlamadığımdan fark edememişimdir. Teşekkür ederim yardımlarınız için.
Türkiyeliyim Yoctopat Katılım 6 Ekim 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #16 Kişileri Gmail'e kaydettiysen sildiğin Gmail'in içinde numara olabilir bacım olayında da 2 Gmail'e kaydetmişsindir aynı kişi olunca çakışma olmuştur.
Kişileri Gmail'e kaydettiysen sildiğin Gmail'in içinde numara olabilir bacım olayında da 2 Gmail'e kaydetmişsindir aynı kişi olunca çakışma olmuştur.