A acaremre Decapat Katılım 28 Aralık 2018 Mesajlar 36 13 Ocak 2019 #1 Merhaba iyi pazarlar. Samsung kullanıcısıyım SIM rehberime insanları isim soyisimle kaydedemiyorum. 10 karakter gibi bir limiti var. Başkalarında görüyorum destan yazmışlar resmen. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2019
Merhaba iyi pazarlar. Samsung kullanıcısıyım SIM rehberime insanları isim soyisimle kaydedemiyorum. 10 karakter gibi bir limiti var. Başkalarında görüyorum destan yazmışlar resmen. Bunu nasıl yapabilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Ocak 2019 #2 Türkçe kelimeler kullanma. İngilizce alfabesine göre yazarsan biraz daha uzar. Onun yerine Cloud olarak kaydetsen daha iyi olur.
Türkçe kelimeler kullanma. İngilizce alfabesine göre yazarsan biraz daha uzar. Onun yerine Cloud olarak kaydetsen daha iyi olur.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2019 #3 Telefon hafızasına kaydederseniz sizde destan yazabilirsiniz..