Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 13 Eylül 2022 #1 Geçen kardeşimin hesabını kendi hesabıma girdim bir şey için o sırada benim rehberime kendi kişileri de eklendi. Sonra sildiğimde gitti kişileri fakat örneğin biri arayınca benim kaydettiğim şekilde değil de kardeşimin kaydettiği şekilde gözüküyor.
Geçen kardeşimin hesabını kendi hesabıma girdim bir şey için o sırada benim rehberime kendi kişileri de eklendi. Sonra sildiğimde gitti kişileri fakat örneğin biri arayınca benim kaydettiğim şekilde değil de kardeşimin kaydettiği şekilde gözüküyor.
2 248285 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 1.001 Çözümler 8 13 Eylül 2022 #2 Ben sadece düz mantık kişiyi silip tekrardan kaydedince bazı kişilerin düzeldiğini gördüm ama mutlaka bir çözümü vardır. Artı -1 Eksi
Ben sadece düz mantık kişiyi silip tekrardan kaydedince bazı kişilerin düzeldiğini gördüm ama mutlaka bir çözümü vardır.
KS KS Kelsza Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 4 13 Eylül 2022 #3 248285 dedi: Ben sadece düz mantık kişiyi silip tekrardan kaydedince bazı kişilerin düzeldiğini gördüm ama mutlaka bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek bir daha mı kaydedeyim? Artı 0 Eksi
248285 dedi: Ben sadece düz mantık kişiyi silip tekrardan kaydedince bazı kişilerin düzeldiğini gördüm ama mutlaka bir çözümü vardır. Genişletmek için tıkla... Hepsini tek tek bir daha mı kaydedeyim?